Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou ha renovat 2700 punts de llum del municipi per reduir el consum i millorar l’eficiència

dimarts 10 març 2015

Amb aquesta obra es redueix la contaminació lumínica

 

L’Ajuntament de Salou preveu renovar 2700 punts de llum del municipi per tal d’adaptar-los a la nova normativa d’estalvi energètic i contaminació lumínica. Actualment els tècnics estan treballant al carrer Major, però ja han substituït les llumeneres d’altres punts de la ciutat. La substitució dels 2700 punts de llum no suposen cap inversió addicional ja que està inclosa dins el contracte de concessió que es va firmar amb l’empresa. Els treballs finalitzaran abans d’acabar l’any.

En els últims mesos, l’empresa concessionària del servei de manteniment i il·luminació Rubatec, ha anat substituint els fanals d’una menor eficiència energètica a base de vapor de mercuri, per un nou model de vapor de sodi amb la voluntat d’aconseguir un major estalvi. A més, els nous punts de llum redueixen de forma considerable la contaminació lumínica.

D’altra banda, també s’estan duent a terme les obres d’instal·lació d’enllumenat públic de la mitjana del Vial de Cavet. Amb aquesta obra la mitjana  del Vial del Cavet disposarà d’enllumenat des de la rotonda de l’Autovia de Reus fins a la rotonda del Camí de la Mata. En total s’instal·laran 10 columnes de 9 metres d’alçada amb dues làmpades de vapor de sodi d’última generació de 150W. Els treballs, que suposen una inversió de 30.929,62€, estaran enllestits en poc més d’un mes.

Galeria d'imatges

web.jpg
IMAG1035.jpg

Document Actions