Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou habilitarà zones d’estacionament per les autocaravanes de novembre a març

Durant el ple s’ha aprovat l’adjudicació per a la concessió d’ús de dos solars municipals per construir “l’Escola Internacional del Camp-Salou”.

dimecres 26 maig 2010

L’ Ajuntament de Salou ha aprovat avui en sessió plenària la modificació de la Ordenança per a la regulació del trànsit a les vies públiques per adaptar la normativa al reglament nacional de trànsit.
 
Entre les mesures que destaquen de l’ordenança aprovada avui, està l’habilitació de zones fora del nucli urbà per l’estacionament de les autocaravanes entre els mesos de novembre i març, època en la que els càmpings estan tancats. El regidor de Seguretat Ciudadana, Protecció Civil i Mobilitat,  Alberto del Hierro, ha explicat que es “es una mesura encaminada a la promoció turística” i que “respon a una demanda de ciutadans que volen tenir aquests espais habilitats”.

En aquesta ordenança s’han afegit també tres apartats referents a la circulació de bicicletes per regular la conducció negligent i temerària així com la conducció en contradirecció.  Del Hierro ha informat que “aquesta modificació anirà acompanyada de campanyes de sensibilització un cop s’hagi acabat el carril bici de la ciutat” .  La ordenança inclou diferents apartats sancionadors per “aquells que facin servir la bicicleta com element temerari” ha afegit el regidor.

D’altra banda, al ple s’ha aprovat l’adjudicació que es realitzarà per a la concessió d’ús de dos solars municipals de 3,5 hectàrees per a la construcció de “l’Escola Internacional del Camp-Salou”. L’alcalde, Pere Granados, ha remarcat que “el projecte educatiu a implantar amb l’Escola Internacional respon a la voluntat de donar un salt qualitatiu amb una nova oferta vanguardista i de marcat carpacter social”. Matisava que el projecte “ha estat elaborat per experts de reconegut prestigi dins el món educatiu, la qual cosa projecta Salou com un referent en experiències de formació innovadores dels infants i joves”.

Granados ha recordat que l’escola “tindrà un impacte econòmic positiu sobre la nostra població perquè suposarà la contractació de serveis i la creació de nous llocs de treball pel municipi”.

També a destacat que el projecte “estableix un compromís amb l’entorn, de forma que molts dels serveis com les instal·lacions esportives i la biblioteca s’ofereixen com servei públic al municipi fora de les hores lectives”.

Document Actions