Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou hissa les banderes a les platges de la campanya de 2009

dilluns 22 juny 2009


L'alcalde Pere Granados ha visitat la platja de Llevant aquest divendres 19 de juny on ha hissat la bandera blava i la bandera Q de qualitat que ha concedit a les platges de Llevant i Ponent l'Institut per la Qualitat Turística Espanyola. Ambdós estendards són la prova del prestigi i el reconeixement de les platges salouenques. L'alcalde de la ciutat, ha insistit en el fet que 'com a població turística Salou té cura del seu sistema costaner. Un bon exemple el trobem en el projecte que es va gestar del Camí de Ronda en el qual es pretén la recuperació mediambiental de tot el Cap de Salou'·

Cal remarcar que totes les platges de Salou a més, compten amb el certificat mediambiental ISO 14.001:2004 i la Platja de Llevant i el port esportiu disposen de Banderes Blaves. Aquest certificat posiciona Salou com una de les poques destinacions turístiques de sol i platja catalanes que compta amb aquest element distintiu de qualitat, i la única de la Costa Daurada.

Granados ha afirmat que: segons l'Agencia Catalana de l'Aigua, l'estat de l'aigua de totes les platges es excel·lent. A l'acte també hi han assistit el Regidor de Turisme, Alberto del Hierro; la Regidora de Medi Ambient, Montserrat Porter; el Regidor de Planificació Territorial, Marc Montagut; el Regidor de Serveis, Pedro Márquez i el Regidor de Comerç, Pedro Lavilla.

Document Actions