Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou hissa les banderes Blava, ISO, ‘Q de Qualitat Turística’ i ‘Safe Tourism Certified’, a les seves platges

dijous 29 juny 2023

Fa més de quinze anys que obtenen certificacions reconegudes, que posen de manifest la bona feina que es duu a terme des de l’Ajuntament i el Patronat Municipal de Turisme

L’alcalde destaca els excel·lents serveis, la seguretat i la sostenibilitat mediambiental
 
L’Ajuntament de Salou ha hissat, aquest matí, les banderes que certifiquen la qualitat de les platges de la capital de la Costa Daurada, amb els seus serveis, i el respecte vers la sostenibilitat i el medi ambient.

L’acte protocolari s’ha dut a terme a la plaça de les Comunitats Autònomes. S’han revalidat les Banderes Blaves, a Llevant i Capellans; la ‘Q de Qualitat Turística’, a Llevant i Ponent; i les ISO 14.001:2015, certificació avalada per AENOR, a 9 de les platges de Salou: Ponent, Llevant, Capellans, Llenguadets, Llarga, Penya Tallada, cala de la Font, cala de la Vinya i cala Crancs; i el Safe Tourism Certified, a la platja de Ponent i a la de Llevant.

L’alcalde Pere Granados, ha manifestat la seva satisfacció pel fet que “fa més de quinze anys que les platges de Salou, un dels nostres principals reclams a nivell turístic, obtenen certificacions reconegudes, dins de l’àmbit del litoral català i mediterrani”; un fet que “ens indica que el nostre municipi està fent molt bona feina i que ens la reconeixen”. Ha afegit que hi ha excel·lents serveis, bona seguretat i un alt nivell de sostenibilitat, a nivell mediambiental.

Per la seva part, la regidora de Platges, Beatriz Morer, ha posat de relleu la “importància de rebre totes les certificacions, ja que són indicadors de la bona salut de les nostres platges i reconeixements que ens avalen per ser referents dins del litoral català”.

L’acte, que ha tingut lloc aquest matí a la platja de Llevant, davant la Plaça de les Comunitats Autònomes, ha comptat amb l’assistència de l’alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme de Salou, Pere Granados; la regidora de Platges, Beatriz Morer; la que fou regidora de Platges al darrer mandat, Julia Gómez; el regidor Yeray Moreno, el regidor Xavier Montalà, la regidora Cristina Berrio; representants del Patronat de Turisme de Salou; responsables de la Policia Local de Salou, dels Mossos d’Esquadra, del Club Nàutic Salou, i de la Brigada de Manteniment de l’Ajuntament de Salou.

Un cop finalitzada la hissada de banderes a la platja de Llevant, les autoritats s’han traslladat a la platja Capellans per tal d’hissar-hi, també, la Bandera Blava i la ISO 14.001:2015.
 

Galeria d'imatges

BANDERES PRINCIPAL.jpg
Capellans 1.jpg
Capellans 2.jpg

Document Actions