Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou homenatja a les colles i entitats participants a la Festa Major

L’acte també ha servit per lliurar els premis del cinquè concurs de fotografia de Festa Major de l’Antena del Coneixement

dijous 28 febrer 2013

Un any més, en finalitzar la Festa Major d’Hivern des de la regidoria de Cultura i Festes ha volgut agrair la participació de les colles i entitats, a més del cos de voluntaris i tots els departaments que han pres part d’una o altra manera en l’organització donant tot el suport a l’esdeveniment que, al llarg d'onze dies ha tingut lloc a Salou.

Abans però de lliurar els vídeos de la festa i els obsequis s’han donat a conèixer els guanyadors dels premis de la 5ª edició del Concurs de Fotografia de la Festa Major de Salou 2013, que organitza cada any l’Antena del Coneixement de la Universitat  Rovira i Virgili. La guanyadora de l’edició d’enguany ha estat Bárbara Rodríguez–Solís Sanz amb la fotografia  “Sota les espurnes” i, en categoria B, per qualsevol estudiant de la Universitat Rovira i Virgili el premi se l’ha endut Cristina Collado Díaz amb la fotografia  “Amb foc al cor”. Cada una de les guanyadores ha rebut 125 euros de premi. Totes les obres estan exposades al passadís del TAS.

Després, d’aquest lliurament l’alcalde Pere Granados i la regidora de Cultura, Mª José Rodríguez han volgut agrair l’esforç de participació de totes i de cada una de les persones que han fet possible una festa lluïda i amb molt de seguiment al carrer. El batlle ha volgut destacar el fet que “la Festa Major té uns protagonistes, tots vosaltres sou els actors, sou les més de 50 entitats i associacions, les colles, entre tots heu omplert i heu donat forma a la nostra festa gran. A tots vosaltres em complau dirigir-vos el més sincer agraïment per haver enriquit la nostra festa i fer-la cada cop més lluïda i participada, i haver contribuït a que la festa d’enguany hagi estat tot un èxit col·lectiu”, ha assegurat Granados. Per la seva part la regidora ha manifestat "em sento molt orgullosa de poder comptar amb la il·lusió i la implicació de tots i, com no, dels més joves. Això ens garanteix la continuïtat de les nostres entitats, associacions, colles i voluntaris".

Posteriorment s’ha projectat un vídeo d’uns 40 minuts de durada on es recullen els actes que han conformat aquesta darrera edició de la festa i que, posteriorment han estat lliurats als presents junt amb un record de la festa major del 2013, una placa de metacrilat.

Galeria d'imatges

DSCN0092.JPG
DSCN0092.JPG

Document Actions