Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou homenatja amb una placa a dues àvies centenàries: Cinta Piñol i Maria Tudela

La Generalitat i el Centre Sociosanitari i Residencia Assistida de Salou també els hi ha lliurat una medalla i un ram de flors respectivament

dijous 14 gener 2010

Aquest mati l’Alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la Regidora de Salut, Montserrat Porter, la Regidora d’Acció Social, Anna Narbona i la coordinadora de participació ciutadana, Mª José Rodriguez, han visitat el Centre Sociosanitari i Residencia Assistida de Salou per tal de lliurar una placa commemorativa a Cinta Piñol Coso i Maria Tudela Eraso, ambdues àvies centenàries. L’alcalde del municipi, Pere Granados, en una recepció amb presència de les respectives famílies ha explicat que: “els hi hem fet entrega d’una placa conmemorativa en reconeixement pels seus 100 anys i esperem que en puguin complir molts més”.

A l’acte també hi ha assistit el director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social, Jordi Tous, qui ha lliurat la medalla centenària de la Generalitat en presència també del sots director de STS Grup, Eugeni Grugues; la directora de les residencies STS Grup, Marga Quintana i la directora de la Residencia de Salou, Meritxell Garcia. Per la seva banda  STS Grup els ha lliurat un ram de flors.

Document Actions