Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou homenatja la gent gran del municipi, amb el tradicional berenar i ball de Festa Major d’Hivern

dilluns 30 gener 2023

L’alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, i de regidors i regidores de l’Ajuntament, ha assistit a l’acte, celebrat avui dilluns, a la tarda, a l’Envelat, on hi han participat més de 300 persones

 

Salou ha realitzat, aquesta tarda, l’homenatge a la gent gran, en el marc de la Festa Major d’Hivern 2023, que ha comptat amb un berenar i ball amb el Grup Musical Ruben’s, a l’Envelat. L’acte ha estat organitzat per l’àrea de Benestar, Serveis Socials i Igualtat.

Hi han assistit més de 300 persones jubilades de més de 65 anys, residents i empadronades al municipi, i també les que són associades a les dues llars, l’Associació de Jubilats del Parc de Salou i l’Associació de Jubilats Esplai Salou. L’esdeveniment ha estat presidit per l’alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, i de regidors i regidores de l’Ajuntament. A més, hi ha assistit Pere Alert, en representació de l'Associació de Jubilats Parc de Salou; i Alberto del Hierro i Emilia Navarro, en representació de l'Associació de Jubilats Esplai Salou.

L’alcalde Pere Granados s'ha dirigit als a la gent gran agraint-los el seu treball i esforç, que ha permès construir el Salou d'avui, ha dit. Per això, els ha assegurat tot el suport, des de l'Equip de Govern, per a allò que els sigui necessari i perquè gaudeixin d'una bona qualitat de vida. 

Per la seva banda, la regidora Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, també ha tingut paraules d'agraïment cap a les persones que han treballat tota la vida i que ara poden gaudir de l'etapa de jubilació, amb salut i plenitud.

Durant l'acte, s'ha repartit un obsequi a tots els participants, consistent en una bossa de mà per guardar documentació, logotipada amb el motiu gràfic de la Festa Major d'Hivern d'enguany. 

Galeria d'imatges

taula.jpg
P1690758.JPG
P1690775.JPG
P1690808.JPG
P1690819.JPG
P1690837.JPG
P1690847.JPG
P1690851.JPG
P1690861.JPG
P1690884.JPG

Document Actions