Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou homenatja les seves entitats durant la Festa Major d’hivern

Salou homenatja les seves entitats durant la Festa Major d’hivern

dissabte 29 gener 2011

Un dels actes amb més ressò ha estat la tradicional trobada amb les entitats que, enguany,  s’ha celebrat al vestíbul del Teatre Auditori de Salou. Enmig d’un ambient festiu i amb moltíssim públic present l’alcalde Pere Granados, en nom del govern municipal i de la Corporació ha volgut agrair la feina que fan en el dia a dia “les moltes associacions que conformen el teixit social i participatiu de Salou en àmbits tants diferents com la cultura; l’esport o el lleure. Sou moltes les entitats que hi ha a Salou tot i la joventut del nostre municipi”, deia. Granados també els ha encoratjat a continuar amb la seva tasca donat que “les entitats sou el millor patrimoni de què disposa una ciutat per projectar-la dins i fora i donar una imatge de modernitat i capacitat d’iniciativa”. Així mateix, Granados els ha donat les gràcies per col·laborar amb la festa major i fer-la gran.

Després dels breus parlaments les entitats i el consistori han pogut gaudir d’un aperitiu amenitzat per una banda musical de dixie.

Abans de la recepció, a la biblioteca pública municipal s’han reunit més d’un centenar de pares, mares i fills en la lectura musicalitzada que el cantant Marc Parrot ha fet del seu darrer disc i en la que es parla de diversos sentiments i en com els més joves de la casa els exterioritzen. Paral·lelament, a la plaça de la Pau centenars de persones gaudien de l’espai Xic’s on s’han muntat diversos inflables que han omplert la plaça de gom a gom en una jornada molt participativa.Ahir a la nit, unes dues mil persones van gaudir de la festa Flaix FM a l’envelat amb una molt bona acollida per part dels més joves.

Galeria d'imatges

marc_parrot.JPG
inflables_pl._pau.JPG
DSCN7988.JPG
DSCN7988.JPG
DSCN7994.JPG

Document Actions