Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou i Cambrils es promocionen juntament amb PortAventura a la fira turística més important de Brussel·les

dimarts 10 febrer 2015

Ahir va finalitzar aquesta acció al ‘Salon des Vacances’

 

La Costa Daurada es promociona aquests dies al Salon des Vacances de Brussel·les, la fira turística més important de Bèlgica, dirigida tant a professionals com al client final, i que ha tingut una gran afluència de públic en general.  La presència per part de Salou i Cambrils en aquesta fira és ja històrica amb una trajectòria de més de deu anys al país per tal de buscar una fidelització del mercat belga. En aquesta acció, Salou i Cambrils es promocionen conjuntament amb Portaventura, dins de l’estand de TurEspaña i acompanyats dels empresaris de la zona, principalment del sector campista; els quals s’han desplaçat també a la fira (Cambrils Park i Sangulí i Associació Càmpings Costa Daurada).

 

La importància i singularitat d'aquest mercat és que viatja amb estades llargues, el perfil de visitant és molt familiar i també turista sènior. Aquest passat  2014 el turisme belga ha representat per a Salou, durant la temporada abril a octubre i segons dades de l’Observatori Turístic, un 1,9 % del 45,6% de turisme estranger a va arribar a Salou durant 2014.

 

El mercat belga és un mercat petit però molt interessant, com ho confirma l’elevada despesa mitjana diària. També és amant de la naturalesa, la qualitat i bellesa de les platges, el bon clima, la gastronomia i els esports (cicloturisme i futbol). Per tant, l’oferta dels municipis de Salou i Cambrils encaixen de ple en el producte que el turisme belga demanda: les magnifiques platges, els serveis dels càmpings i els bons restaurants.

 

Bèlgica és el país d’Europa amb més creixement com a destí Espanya. Al 2014 han arribat 2,2 milions de turistes belgues i això ha suposat un increment del 16,4%. Espanya, per als belgues, ha estat per darrere Turquia la segona destinació a visitar però la inestabilitat política que pateixen fan que la previsió per aquest any que entra ens situï en primer lloc al mercat belga.

Galeria d'imatges

busselles.jpg
Imatge_nova3.JPG

Document Actions