Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou i Cambrils participen aquest cap de setmana a la fira Solmar a Eindhoven

Coincidint amb la presentació del nou catàleg de vacances 2014 el tour operador holandes Solmar organitza a la ciutat d’Eindhoven la segona edició d’aquesta fira adreçada al públic final

divendres 29 novembre 2013

Amb una previsió  de que puguin passar pel recinte més de 7.000 persones en dos dies, cal destacar la participació dels Patronats de Turisme de Salou i de Cambrils a mes de nombrosos empresaris que també s’han desplaçat a Holanda a vendre el seu producte. Vacances, allotjament, wellness o PortAventura son algunes de les propostes que els assistents trobaran aquests dies a Eindhoven amb la singularitat de que poden fer efectives les reserves de vacances per a la temporada 2014.

En la passada edició es van realitzar en un sol matí de fira més de 800 reserves de vacances, una xifra importantíssima i que parla del gran retorn que té aquest format a Holanda.

La presència de les destinacions no es limita al taulell i el contacte directe amb el públic final, sinó que s’ha agendat un programa de presentacions adreçades als venedors de Solmar a Holanda. Cambrils i Salou, a més dels empresaris interessats, realitzaran durant el dia d’avui aquestes presentacions directes.

Solmar és el tour operador holandès més important a la zona de la Costa Daurada el qual porta una mitjana de 30.000 turistes per temporada i ha estat recentment reconegut pel Patronat de Turisme de la Diputació amb el Premi Costa Daurada 2013.

 

 

A la foto d’esquerra a dreta:

Eduard Farriol, President de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda; José Luís Túnez, President de l’Associació d’Agències de viatges receptives; Benet Presas, Regidor de Turisme de Salou; Paul Cremer, Propietari del tour operador Solmar; Amèlia Rico, Directora del Patronat de Turisme de Cambrils i Maria Targa, Directora del Patronat de Turisme de Salou.

Galeria d'imatges

foto.JPG
foto.JPG
foto.JPG

Document Actions