Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou i Cambrils presenten la IV Edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada

Gran part dels actes programats tindran lloc a l’interior del Club Nàutic de Salou

dimarts 17 maig 2011

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Montagut, el regidor de Comerç, Mercat i Consum, Pedro Lavilla, juntament amb l’alcalde de Cambrils, Robert Benaiges i la Regidora de Promoció Econòmica de Ciutat de Cambrils, Anna López juntament amb  representants dels Clubs Nàutics de Salou i Cambrils han presentat avui en roda de premsa la quarta edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada que tindrà lloc de 27 al 29 de maig al Club Nàutic de Salou. En aquesta edició, l’espai a l’aire lliure d’exposició s’ubicarà dins les instal•lacions del Club Nàutic de Salou.   La fira s’inaugurarà el proper 27 de maig a les 18:30 hores al mateix Club Nàutic de Salou amb la presència del subdelegat del Govern, Quim Nin. 

La Fira està oberta a tota la població en general i especialment als amants dels esports nàutics, de la platja, la pesca i les activitats culturals i gastronòmiques relacionades. Els objectius, entre altres, són donar a conèixer el caràcter nàutic i mariner dels dos municipis, promoure el sector per generar ocupació i riquesa, incrementar l’oferta turística, difondre elements culturals relacionats amb el món marítim, potenciar l’intercanvi d’experiències i afavorir la implantació al territori de noves empreses.


L’alcalde de Cambrils, Robert Benaiges, ha destacat durant la roda de premsa que la fira és fruit de la col•laboració de les dos ciutats i que “aquesta quarta edició ens ajudarà a posicionar-nos definitivament com a referent de la nàutica en el territori”.

En aquesta línia, el regidor de Promoció Econòmica, Marc Montagut, ha explicat que “fruit de la col•laboració entre les dos administracions podem repetir aquesta fira que enguany es presenta amb una amplia oferta d’activitats complementàries i tècniques que en definitiva busca dinamitzar i implicar al sector” .

El divendres, hi haurà una xerrada ‘Viu l’experiència de la Barcelona World Race’ així com una cantada d’havaneres amb el grup Ultramar. Dissabte, tindran lloc diferents bateigs i sortides de llagut, caiac o vela, entre d’altres, així com xerrades sobre pesca esportiva.  Com a novetat, es presentarà el projecte Ecoinnomar sobre el vaixell sostenible, silenciós, lliure de CO2.
Diumenge, entre d’altres activitats, hi haurà excursions marítimes dels Creuers Costa Daurada o bateig de submarinisme així com un espectacle infantil a càrrec de la companyia Panettone Brotters.

 

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions