Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou i el 7è Rally Catalunya Històric seran la gran festa dels clàssics

dimecres 08 febrer 2023

Ha quedat obert el termini per cursar les inscripcions

14 i 15 d'abril, amb Salou i el Passeig Jaume I, com a nucli

El dissabte, dia 15, trobada de vehicles clàssics paral·lela al ral·li

 

El RACC organitzarà els pròxims dies 14 i 15 d'abril la setena edició del Rally Catalunya Històric, prova de regularitat per a vehicles clàssics que es disputa en carretera tancada. El passat 2 de febrer, es va obrir el termini per cursar les inscripcions de la prova, a través de www.rallycatalunyahistoric.com

En aquesta edició de 2023, el ral·li tindrà uns 150 km de regularitat controlada del total de 500 km de què constarà el ral·li. Com en anys anteriors, l'itinerari selectiu estarà dissenyat per 10 dels trams més emblemàtics on habitualment es disputa la cursa de velocitat per a cotxes de competició moderns.

Com és habitual, el 7è Rally Catalunya Històric situarà la seva base esportiva al Passeig Jaume I de Salou i convocarà tres modalitats de participació: Legend (exhibició), Regularitat (55 km/h) i Regularitat Sport (70 km/h). Per completar el magnífic ambient que hi haurà a Salou durant tot aquest cap de setmana, per al dissabte, dia 15, es convocarà una trobada de vehicles clàssics, oberta a qualsevol aficionat. Els participants, després de concentrar-se al parc i sortir des del mateix podi que els equips del ral·li, faran un recorregut no competitiu i realitzaran un dels trams.

El Rally Catalunya Històric va néixer el 2017, amb la voluntat de consolidar-se com una prova emblemàtica i amb personalitat pròpia. En aquests sis anys consecutius, els millors especialistes de la regularitat amb automòbils clàssics s'han donat cita a la prova del RACC. Els últims guanyadors han estat Josep Maria Bardolet – Carles Jiménez (Seat 124 Especial 2000, 1978) en Regularitat, i Ramon Dalmau – Antoni Moragas (BMW 325i, 1988) en Regularitat Sport.

Document Actions