Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

SALOU I LES ELECCIONS DEL DIA 16

dilluns 01 desembre 2003

El grup municipal de FERRAN UNITS PER SALOU, format per 8 regidors sortits de les eleccions municipals celebrades el passat mes de juny ha seguit amb gran interès el desenvolupament de les eleccions al Parlament de Catalunya celebrades el passat dia 16 de novembre.

Tot i que l'àmbit de la nostra gestió és estrictament local, no és menys cert que el nostre grup està molt interessat en veure quina serà la política de pactes que a partir del dia 16 desenvolupen els partits que concorrien a les eleccions.

Sens dubte la gestió desenvolupada en els últims 13 anys ha estat marcada per les relacions institucionals que els successius Equips de Govern municipals han establert amb tots els nivells de l'administració: l'Estat, Generalitat, Diputació, etc. Relacions que s'han demostrat com a molt fructíferes i avantatjoses per a Salou donada la quantitat de recursos econòmics aconseguits per a finançar nombrosos equipaments i infraestructures.

Desitgem, doncs, que el futur Govern de la Generalitat sigui el més representatiu possible i reculli el sentir ciutadà per tal de continuar construint una Catalunya forta, dinàmica i tolerant. I és en aquest sentit on dipositem les nostres esperances en seguir gaudint d'un tracte institucional correcte i just cap al nostre Ajuntament com fins ara s'ha vingut produint.

Document Actions