Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou i URV Emprèn creen el primer concurs de projectes de negoci en el marc del Dia de l’Emprenedoria del Sud de Catalunya

dimarts 12 abril 2016

Sota el nom de ‘NewProject’ es busca un model de negoci exemplar que s’hagi engega en els dos darrers anys. D’entre els sis seleccionats, un d’ells s’endurà com a premi un IPad

L’Ajuntament de Salou a través de la regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica conjuntament amb la URV Emprèn llencen la primera edició de NewProject. Es tracta d’un concurs al que poden presentar-se tots els projectes de negoci que s’hagin posat en funcionament en els dos últims anys. Aquest concurs es durà a terme coincidint amb el Dia de l’Emprenedoria del Sud de Catalunya, que es desenvoluparà a la capital de la Costa Daurada.

Per tal de participar caldrà inscriure’s prèviament enviant al correu emprenedoria@urv.cat un resum del projecte objecte del premi amb una extensió màxima d’un màxim d’un full, tenint present que la idea de negoci s’hagi constituït com a societat o bé que el promotor estigui donat d’alta com a autònom. Així mateix, caldrà adjuntar un vídeo “domèstic” amb una presentació tipus “elevator pitch” d’una durada màxima de 2 minuts, que el pugui veure qualsevol persona, tenint en ment que clients, proveïdors, inversors, socis, difusors, etc són persones potencialment interessades en el negoci. La data límit per a la inscripció de projectes és el dia 1 de maig de 2016.

Com se seleccionaran els projectes finalistes?

Les bases del concurs http://events.urv.cat/event_detail/4697/sections/3802/bases.html detallen que un jurat format per membres de diferents institucions d’URV Emprèn seleccionaran els 6 millors projectes. Els criteris de valoració que el jurat tindrà en compte son: 1) l’originalitat del producte/servei/model de negoci; 2) el grau de novetat; 3) la diferenciació; 4) la complementarietat de l’equip emprenedor; 5)els recursos disponibles; 6) la gestió comercial, estratègia i màrqueting; 7) la posada en funcionament; 8) la comunicació del projecte (vídeo).

 Qui serà el guanyador de NewProject 2016?

Els 6 vídeos seleccionats pel jurat seran presentats, de forma contínua, durant tota la jornada de la 3ª edició del Dia de l’Emprenedoria del Sud de Catalunya que tindrà lloc al Teatre Auditori de Salou el proper 11 de maig. Els projectes seleccionats disposaran d’un espai exclusiu d’informació i difusió durant el Dia de l’Emprenedoria del Sud de Catalunya; tots els assistents al Dia de l’Emprenedoria podran votar pel millor vídeo durant la jornada; a les 16h es procedirà a l’obertura de l’urna i al recompte de les butlletes. El premi al millor projecte serà un iPad que es lliurarà durant l’acte de cloenda de la jornada.

Galeria d'imatges

emprsud.jpg
dia_emprenedoria.jpg

Document Actions