Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou il·luminarà els seus carrers per Nadal, a partir d’aquest divendres, 2 de desembre

dilluns 28 novembre 2022

L’acte de l’encesa tindrà lloc a 19 h, a la cruïlla entre carrer Barcelona i Via Roma

Enguany, com a novetat, Salou posposa una setmana l'encesa de la il·luminació, amb l'objectiu de contribuir a l'estalvi energètic i complir el decret llei de mesures d’estalvi energètic. A més, els llums s'apagaran una hora abans a la nit, en lloc de la 1 de la matinada, a les 12 de la nit

Cada tarda, a les 19 h, fins al 6 de gener, l’arbre de Nadal oferirà un espectacle diferent de llums i colors, amb clàssics de la música pop i nadalenca

 

Salou donarà el tret de sortida al període nadalenc, amb la tradicional encesa de les llums dels carrers i de l’arbre de Nadal, aquest proper divendres, 2 de desembre.

L’arbre, que es col·locarà a la cruïlla de carrer Barcelona, amb Via Roma, oferirà, cada tarda, a les 19 h, fins al 6 de gener, un espectacle diferent de llums i colors, amb clàssics de la música pop i nadalenca. També s’il·luminaran les llums nadalenques al nucli comercial i al centre de Salou.

Enguany, com a novetat, i amb l'objectiu de contribuir a l'estalvi energètic i complir el decret llei de mesures d’estalvi energètic, Salou posposa una setmana l'encesa de la il·luminació. Normalment, es feia el darrer divendres de novembre i, aquesta vegada, es farà el primer divendres de desembre.

A més, els llums s'apagaran una hora abans a la nit, en lloc de la 1 de la matinada, a les 12 de la nit. Tot això comportarà un estalvi de 90 hores de funcionament, un 26% menys.

Cal recordar que els motius ornamentals d’il·luminació nadalenca són LED i estan fabricats amb material 100% reciclat: motius fabricats amb alumini lleuger, 100% reciclable, de màxima qualitat, evitant el màxim de soldadures, i respectuós amb el medi ambient.

 

Programa de l’encensa de llums

Aquest proper divendres, 2 de desembre, l’acte d’encesa dels llums de Nadal serà presentat per la Loli i el Pop; i comptarà amb nadales a càrrec del Cor Encantats, el Cor Infantil i el Cor Mitjà de l’Escola Municipal de Música de Salou (EMMS); el show d’encesa amb Nou Estil i un artista convidat; i la sessió del DJ D-Lort.

Així mateix, les famílies podran gaudir d’una xocolatada amb coca de sucre, regals, photocall, i moltes altres sospreses.

Fitxers adjunts

Document Actions