Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou imparteix el primer curs de formació per a aturats inscrits a la borsa de treball local

Es tracta d’un curs d’excel avançat en el que hi participen 16 persones

dijous 10 febrer 2011

Des de la secció d’Ocupació de l’Ajuntament de Salou s’ha posat en marxa un curs d’Excel Avançant dirigit als demandants d’ocupació inscrits a la Borsa de Treball Municipal. El curs va començar el passat 2 de febrer i la seva duració serà de 50 hores. Les sessions s’imparteixen al Centre Municipal de Formació “Atenea” i s’adrecen a un total de 16 persones, actualment a l’atur i amb un perfil eminentment administratiu.

En una visita als alumnes, aquest matí, l’alcalde Pere Granados i el regidor de Polítiques actives d’Ocupació, Jesús Barragán, han encoratjat als assistents a aprofitar l’oportunitat de formar-se de manera totalment gratuïta.

“L’objectiu del curs és, mitjançant la formació, capacitar professionalment als participants per tal de donar-los més sortides a la inserció laboral”, ha explicat el regidor Barragán. Per la seva part, l’alcalde ha recordat que aquest curs es finança amb els 5% dels diners que els regidors del nou govern es van retallar voluntàriament del sou. “Una administració local ho té difícil per crear llocs de treball de manera directa però sí que podem gestionar polítiques de formació i sentar les bases perquè els inversors tinguin confiança en el municipi, com així està ja succeint”, ha dit.

Galeria d'imatges

DSCN8640.JPG
DSCN8640.JPG

Document Actions