Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou implanta un sistema de telegestió del reg als jardins del parc Manel Albinyana, de l'avinguda del 30 d'Octubre, de l'Ajuntament, del Pavelló municipal, de la plaça de la Pau i de l’autovia Reus-Salou

divendres 05 maig 2023

Aquesta setmana, s’han realitzat les proves pertinents i s’han acabat de configurar els elements; i, actualment, el sistema ja és operatiu

L'actuació té com a objectiu optimitzar el consum d'aigua, i estalviar temps a les persones supervisores del servei

 

L’Ajuntament de Salou ha implantat un sistema de telegestió del reg a les zones enjardinades del parc Manel Albinyana, de l'avinguda del 30 d'Octubre, de l'Ajuntament, del Pavelló municipal, de la plaça de la Pau i de l’autovia de Reus-Salou. Aquesta setmana s’ha instal·lat una antena al terrat de l’edifici consistorial que centralitza el servei i es comunica amb les diferents estacions col·locades a la resta d’espais.

Aquests darrers dies, l’Ajuntament ha estat realitzant les proves pertinents i acabant de configurar els elements. Actualment, ja es troba operatiu el nou sistema.

La telegestió permet l’adaptació del reg a les condicions particulars de cada època i dia concret, implicant un estalvi d’aigua, així com de temps per a les persones supervisores del servei. També s’aprofita l’actuació per automatitzar algunes arquetes on encara s’obria l’aigua, de forma manual. La tecnologia és compatible amb la resta d'àrees telegestionades previstes a Salou.

Galeria d'imatges

1683109362933.jpg

Document Actions