Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou impulsa els ‘matins sense soroll’ al Parc de Nadal Espai Xic’S

dimarts 26 desembre 2023

El Parc Infantil de Nadal de Salou, que tindrà lloc entre el 27 de desembre i el 5 de gener al Pavelló Salou Centre, compta, enguany, amb una iniciativa de caire inclusiu dirigida als infants que pateixen el transtorn de l’espectre autista (TEA) i altres necessitats especials, com ara la hipersensibilitat auditiva. 

Els matins del dijous, dia 28 de desembre, i del dimarts, 2 de gener, seran sense soroll al parc, perquè aquests nens i nenes puguin gaudir, amb tranquil·litat, de les activitats educatives, d’oci i lleure.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Associació Todos en Azul, una entitat d’ajuda als infants amb TEA instal·lada, recentment, a la capital de la Costa Daurada.

També, el dimecres, 3 de gener, serà el dia solidari. En aquest sentit, els nens/es que portin dos quilograms de menjar se’ls donarà l’entrada al Parc de Nadal Espai Xic’S totalment gratuïta.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Associació Todos en Azul, una entitat d’ajuda als infants amb TEA instal·lada, recentment, a la capital de la Costa Daurada

Cal destacar que el Parc de Nadal comptarà amb tallers educatius, atraccions de fira i inflables. Diverses entitats de Salou hi col·laboraran i mostraran les seves activitats. I una trentena de monitors/es i fins a 15 voluntaris/es vetllaran pel bon funcionament de les activitats.

Cada dia, a les 6 de la tarda, el Rocky, la Confetina i el Pirata Dragut ensenyaran a ballar les seves cançons. I el dia 3 i 4 de gener, a les 18 h, passarà un patge reial pel parc a recollir les cartes dels infants als Reis Mags.

Cavalcada inclusiva

D’altra banda, la cavalcada de Reis, el proper divendres, 5 de gener, també serà inclusiva. En aquest sentit, tindrà un tram de recorregut adaptat a les persones amb diversitat funcional, al carrer de la Comissió de Festes, on es restringirà el soroll al màxim.

Document Actions