Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou impulsa la inclusió digital de la gent gran amb tallers gratuïts

dimecres 13 març 2024

En un esforç per combatre la bretxa digital, dotar de coneixements informàtics i millorar la qualitat de vida de la Gent Gran, l'Ajuntament de Salou ha engegat una sèrie de tallers tecnològics dissenyats, específicament, per a aquest col·lectiu. Aquesta proposta educativa es desenvolupa a l'Esplai de la Gent Gran de Salou i ofereix dues sessions setmanals d'hora i mitja cada una, totalment gratuïtes.

Amb l'objectiu d'adaptar-se a les necessitats i interessos dels participants, els tallers cobreixen temes com l'ús bàsic d'ordinadors, la navegació per Internet i l'accés a continguts digitals, proporcionant així les eines necessàries per a una major autonomia en l'entorn digital.

Aquesta iniciativa s'inscriu dins d'un pla de xoc més ampli, llançat fa un any per l'Ajuntament, destinat a erradicar la bretxa digital a la ciutat. Entre les mesures implementades destaca la contractació d'un expert en informàtica que ofereix assistència personalitzada, així com la instal·lació d'ordinadors d'ús públic en diverses infraestructures municipals, com la Masia Tous i el Pavelló del Cap Salou, augmentant, així, l'accessibilitat a la tecnologia.

Els tallers, que han rebut avui la visita del primer tinent d'alcalde, Yeray Moreno, i de la regidora de Gent Gran, Cristina Berrio, estan programats per durar un any i estan oberts a la inscripció de residents majors de Salou, incloent-hi vídues i vidus de menys de 65 anys. Les sessions es realitzen els dimecres, en dos torns: de 10 a 11.30 h i d'11.30 a 13 h. Els interessats han de fer la inscripció prèvia a la Llar de Jubilats de Salou, situada al carrer de la Comissió de Festes, número 1 o al telèfon 977 30 92 92.

Aquesta aposta per la formació digital de la gent gran no només busca reduir la bretxa digital, sinó també fomentar la participació activa d'aquest col·lectiu en la societat digital, millorant la seva connectivitat i obrint noves vies de comunicació i accés a la informació.

Galeria d'imatges

P2870751.JPG

Document Actions