Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou impulsa la nova campanya d’atenció al jovent ‘Jove! Aquí t’escoltem!’, amb la creació d’un servei personal i confidencial

dimarts 21 abril 2020

La regidoria de Joventut atén els i les joves del municipi, a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram); correu electrònic a joventut@salou.cat; i WhatsApp, al número 661 583 413

Els temes que es poden tractar són molt diversos, des d’assessorament per elaborar un currículum i ajuda per cercar feina, fins a dubtes i preocupacions acadèmiques i de caire personal, que puguin anar sorgint

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Salou ha impulsat una nova campanya d’atenció al jovent 'Jove! Aquí t’escoltem!', amb la creació d’un servei personal i confidencial, per tal que els salouencs i les salouenques puguin sentir-se a prop del Consistori i optar a un acompanyament personalitzat, per fer front, d’una forma més fàcil i amable, a la situació actual provocada per la COVID-19.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat “la importància que té que els i les joves puguin tenir al seu abast un servei d’assessorament per tal de compartir les seves preocupacions i dubtes en aquests moments de complexitat i incertesa social". El batlle ha afirmat que "per nosaltres, el primer són les persones i la seva qualitat de vida i, per això, esmercem tots els nostres esforços en satisfer les seves demandes i en resoldre els seus problemes i mancances; i el col·lectiu de gent jove a Salou sap que pot comptar amb la nostra ajuda".

Per la seva banda, l’edila de Joventut, Julia Gómez, ha manifestat que “encara que la regidoria informa el jovent de totes les novetats, de forma diària, a través de les xarxes socials, volem fer un pas més i oferir-li una atenció personalitzada i confidencial, de forma telemàtica, perquè se senti acompanyat, en tot moment”.

A través d’aquest servei, es poden tractar diversos temes, com: assessorament per elaborar un currículum; ajuda per cercar feina; orientació acadèmica; així com dubtes i qüestions de caire personal.

L’atenció es farà a través dels perfils de les xarxes socials de Joventut (Facebook, Twitter i Instagram); així com per correu electrònic a l’adreça joventut@salou.cat; i per WhatsApp, al telèfon 661 583 413.

Els perfils de la regidoria són:

- A Facebook: @JoventutSalou1

- A Twitter: @JoventutSalou

- I a Instagram: @joventutsalou

La regidoria també anirà difonent a les xarxes socials missatges per incentivar els joves a participar-hi; així com per donar visibilitat a la campanya.

Document Actions