Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou impulsa una campanya als carrers per fomentar el reciclatge i un comportament cívic entre la ciutadania

dijous 06 agost 2020

Fins al proper mes d’octubre, l’empresa encarregada de la neteja viària i recollida de residus UTE Salou Net repartirà material per reciclar en diferents punts de la ciutat

Cal dir que es prendran mesures de seguretat i protecció per prevenir la COVID-19, com l’ús obligatori de mascareta, i la distància de seguretat, entre persones, a les cues d'espera

Demà divendres, 7 d'agost, a la urbanització Xalets de Salou, al carrer de l'Avenc, de 17 a 18 h; i a la Urbanització Mirador de Salou, al c. Jordi Cartanyà, de 19 a 20 h; es donarà material a les persones interessades i també se'ls facilitarà informació

 

L’Ajuntament de Salou, a través de l’empresa encarregada de la neteja viària i recollida de residus UTE Salou Net, ha impulsat la campanya “Informa’t i recicla”, que té lloc als carrers del municipi, per tal de fomentar el reciclatge i un comportament cívic entre la ciutadania.

Així, fins al proper mes d’octubre, a peu de carrer, s’informarà la població de les bones pràctiques que cal dur a terme en matèria de reciclatge, gestió de residus i civisme; i es repartirà material divers, com cubells i bosses compostables pel reciclatge de l’orgànica, bosses trio per reciclar les fraccions paper/cartró, envasos i vidre, i bosses per diluir l’orina dels gossos.

Els punts informatius es trobaran en espais de la ciutat, cada dia en un lloc diferent. L’horari habitual serà de 17 a 20 h; excepte el dijous, 10 de setembre, i el divendres, 2 d’octubre, que serà al matí, de 10 a 13 h.

Cal dir que la iniciativa va començar el passat divendres, 31 de juliol, a l’Avinguda Pau Casals, amb carrer Jaume Vicenç Vives, i va tenir una bona acollida per part de la població.

La propera serà demà divendres, 7 d’agost, a la urbanització Xalets, al carrer de l’Avenc, de 17 a 18 h; i a la urbanització Mirador de Salou, al c. Jordi Cartanyà, de 19 a 20 h.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat la importància de “la col·laboració i la conscienciació de les persones, ja que ens permetrà mantenir els espais nets i uns nivells òptims de salubritat”.

Per la seva banda, el regidor de Control Executiu de Concessions i Contractes, Pedro Madrona, ha assegurat que “des de l’Ajuntament, volem agrair el compromís i la responsabilitat de la plantilla de treballadors d’UTE Salou Net, que fan una molt bona tasca, tant amb la ciutat com amb la ciutadania, en aquest cas, amb les seves iniciatives pedagògiques".

La regidora de l’àrea de Medi Ambient, Estela Baeza, també ha explicat que “considerem que, ara més que mai, en les circumstàncies actuals, són imprescindibles les campanyes de conscienciació i sensibilització cap a la ciutadania, en matèria de reciclatge".

Cal dir que la pandèmia de la COVID-19 ha fet aparèixer nous productes potencialment contaminants a la nostra societat, tal i com són els guants, les mascaretes i els envasos del gel hidroalcohòlic; i és per aquest motiu que és essencial seguir fomentant totes aquelles línies de treball que potenciïn el reciclatge, així com el repartiment de materials que facilitin la tasca de separar degudament les escombraries.

Així mateix, cal remarcar que es prendran mesures de seguretat i protecció als punts informatius per prevenir el contagi de la COVID-19, com l’ús obligatori de mascareta, i la distància de seguretat, entre persones, a les fileres d'espera.

Per més informació, es troba disponible el telèfon 900 101 613; la pàgina web www.saloumesnet.cat; i els perfils a les xarxes socials de Mantén Salou Net, a FacebookTwitter Instagram.

 

Document Actions