Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou impulsa unes jornades dirigides a empreses i emprenedors

dijous 12 març 2015

Les tècniques de venda, la factura electrònica i l’emprenedoria seran alguns dels temes que es tractaran

 

Des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Salou es manté l’activitat al voltant de l’emprenedoria i amb lla voluntat d’orientar i ampliar coneixements en aquest sector empresarial. Així, a partir de la propera setmana es duran a terme diverses jornades adreçades a empreses i emprenedors conjuntament amb la PIMEC i URV Emprèn. La primera de les jornades tindrà lloc el proper dimarts 17 de març a les 16 hores a la sala Costa Daurada del TAS on es realitzarà un Seminari de Gestió i Tècniques de Venda per a emprenedors. El seminari pretén donar resposta a la creació d’estratègies per aconseguir clients i assolir objectius de venda amb independència del sector i de la dimensió dels seus projectes.

La segona de les jornades tindrà lloc l’endemà dimecres (18 de març) a les 9.30 hores a la sala Europa del TAS sota el títol “tot el que necessites saber per passar-te a la factura electrònica” amb la qual es pretén impulsar l’ús de la factura electrònica i la creació del registre comptable de factures en el sector públic.   

A més, de cara al mes d’abril també s’ha programat una nova sessió (10 i 11 d’abril) “Curs Express d’Emprenedoria” amb el que es pretén facilitar els coneixements mínims necessaris als emprenedors en potència, per tal que siguin capaços de crear i llençar el seu projecte personal al mercat. L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que “aquestes jornades van dirigides a persones emprenedores amb menys de dos anys d’experiència i un cop s’hagin constituït”. Granados, ha afegit que “s’ha dissenyat en format exprés per tal de donar resposta a aquells que no disposen de més temps ja que creiem que es una alternativa idònia per saber per on cal començar”.

Els interessats en alguna de les jornades poden inscriure’s de forma gratuïta, indicant la jornada o seminari a la qual volen assistir, a promocioeconomica@salou.cat o a través del tel. 977309214.

Galeria d'imatges

web.jpg
1_copia.jpg

Document Actions