Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou inaugura el Centre de Formació Permanent ‘Atenea’

L’alcalde de Salou ha inaugurat avui el centre de 2.010 metres concebut per a la formació de la població i per acollir els diversos programes que l’Ajuntament impulsi

divendres 10 setembre 2010

Avui s’ha inaugurat el nou Centre de Formació Permanent ‘Atenea’ situat a l’Avinguda Pau Casals, número 14, concebut per a desenvolupar programes de formació.  L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència de l’alcalde de Salou, Pere Granados, així com amb els regidors i altres autoritats.

El nou centre és un equipament destinat a la formació i l’aprenentatge,  de 2.010 metres  quadrats. Acollirà el Servei Local de Català, Centre de Formació de Persones Adultes Àgora i la Unitat d’escolarització compartida i l’Escola de Comerç de Costa, entre d’altres.

L’alcalde de Salou ha remarcat en el seu discurs d’inauguració que “l’actual govern es va marcar com a prioritat important només entrar, acabar la dotació de nous serveis en dos àmbits als que calia donar-hi un nou impuls: aquests àmbits eren els serveis sanitaris i educatius que s’havien quedat insuficients per atendre les noves demandes d’un municipi que ha crescut de forma espectacular en aquests darreres deu anys”.

El nou centre posarà a l’abast dels ciutadans un nou equipament amb uns serveis i unes funcions molt concretes perquè es tracta d’un espai polivalent on s’hi desenvoluparan programes formatius i divulgatius per tal de potenciar la formació i qualificació professional a Salou .


Granados ha afirmat  que “el més important és que aquest centre d’adquisició de nous coneixements sigui útil per crear noves oportunitats i possibilitats als alumnes dels diversos cursos i programes que s’imparteixin” i ha afegit que “ ha afirmat remarcat la seva satisfacció “perquè el resultat és un centre pioner i dels més avançats de Catalunya”.

Entre els espais que contempla aquest equipament (41,70 metres x 14.30) de tres plantes d’alçada i soterrani està una sala polivalent dotada de megafonia i altaveus, un arxiu, un taller d’informàtica i un aula informàtica, nombroses aules, sales de reunions i professors, serveis i terrasses.  El nou equipament municipal està concebut com un espai polivalent per a la formació de la població i per acollir els diversos programes que l’Ajuntament pugui impulsar.

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions