Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou inaugura el nou Centre Jove ‘Masia Tous’

Les associacions i col•lectius juvenils podran disposar d’aquest nou equipament de 1.000 m2 per realitzar activitats formatives, lúdiques i culturals

dissabte 26 juny 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha inaugurat avui el nou Centre Juvenil ‘Masia Tous’ situat al carrer Maria del Castillo s/n (amb carrer Montserrat) destinat a ésser un espai cultural, educatiu i lúdic dedicat als joves de la ciutat.  El nou centre Jove Masia Tous posarà a disposició de les associacions juvenils més de 1.000m2 i nombrosos serveis per poder realitzar activitats culturals, lúdiques o formatives.
 
L’alcalde ha destacat que “aquest nou equipament per la ciutat permetrà fer possible un impuls real a les potencialitats del món juvenil de Salou, des de la cultura en tots els seus àmbits, l’esport, l’oci o el voluntariat” i ha afegit que és important que la gent jove compti “amb una plataforma vàlida on puguin  disposar també de tota aquella informació útil per augmentar els seus coneixements sobre aspectes diversos del seu interès”   Granados ha explicat que “posem a la seva disposició la Masia Tous que vol ser un lloc de trobada, de reunió i d’intercanvi alhora que un lloc on trobar informació diversa sobre estudis, vacances, habitatge, etc”, Durant l’acte d’inauguració han actuat diferents grups de joves que, a partir d’ara, gaudiran d’aquest nou espai.

Aquest nou espai compta amb una superfície de més de 1.000 m2 distribuït en tres edificacions i l’espai exterior que consta també de jardí.  La remodelació d’aquest equipament ha tingut dos fases. La primera ha estat la recuperació de dos espai  que en conjunt sumen més de 500 metres quadrats de superfície.  El primer  està constituït per dos sales polivalents de 100m2, dos aules de 45 metres quadrats i àrees de magatzem i el segon és un espai polivalent i de formació per desenvolupar diferents activitats.

La segona i última fase de remodelació d’aquest equipament ha estat  el mas originari que inclourà l’àrea d’atenció al públic  a la planta baixa i una sala de reunions de 136 m2 al primer pis. Aquest edifici, també inclourà una sala polivalent i al soterrani dos sales d’assajos per grups musicals de 100 m2 cada una.  El jardí i el pati tenen unes dimensions de 966 m2 on també es podran realitzar nombroses activitats.

Aquest projecte d'equipament per als joves al Mas del Tous, es va aprovar i iniciar l'any 2005 amb un taller ocupacional. Entre les associacions que gaudiran de les noves instal•lacions  estan el Grup Jove, l’Esplai, l’Associació Projectes Creatius Panda, Connecta’t Jove, Salou Teatre, grups músics de Salou, Associacions Joves Informàtics de Salou.

 


 

Galeria d'imatges

inauguraci2reduit.JPG
Inauguraci_Centre_Jove_reduit.JPG

Document Actions