Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou inaugura el seu nou Centre d’Alta Resolució

L’Ajuntament ha avançat els 6.749.314 euros necessaris per poder finançar aquesta obra que donarà servei als habitants del municipi i la població turística

dijous 22 juliol 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados i el president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, han inaugurat avui el nou Centre d’Alta Resolució de Salou que tindrà una superfície de 3.273 metres quadrats. L’Ajuntament ha realitzat l’esforç d’avançar a la Generalitat els 6.749.314 euros necessaris per poder finançar aquesta obra que donarà servei als 25.924 habitants de Salou, més la població estacional d’aquest nucli de població turística.

L’acte d’inauguració  ha comptat amb la presència de diverses autoritats com la Consellera de Salut, Marina Geli i el director del Servei Català de la Salut, Josep Maria Sabaté així com regidors i autoritats locals. En el seu discurs inaugural, l’alcalde de Salou ha remarcat la voluntat de col·laboració institucional demostrada “primer en la cessió d’aquells terrenys necessaris per fer possible l’equipament i segon amb un important esforç econòmic per part de l’Ajuntament”. En concret, ha dit, “el Consistori ha avançat a la Generalitat una dotació econòmica i una inversió de quasi 6 milions d’euros per tal de que aquest equipament tingués un més ràpid finançament i una més ràpida posada en marxa per donar resposta a les necessitat sanitàries de la nostra ciutat”. 

Granados també  ha volgut recordar que “els successiu governs municipals de Salou sempre han tingut una especial cura i sensibilitat per tal que els ciutadans poguessin gaudir de la millor atenció mèdica i sanitària” i ha afegit que des de l’actual Ajuntament es té “una gran voluntat de col·laboració amb la direcció d’aquest centre” i en aquesta línia ha felicitat i agraït “l’esforç a tot l’equip sanitari del nou CAR i a les persones que porten la gestió del cap”.

El nou equipament té una superfície d’ampliació de 3.273 m2 i compta amb serveis de medicina general, pediatria, consulta d’odontologia, salut mental, rehabilitació i diagnòstic de per la imatge. La dotació professional del Centre d’Alta Resolució de Salou estarà formada per 15 metges, 2 pediatres, 1 odontòleg, 13 infermeres, 3 auxiliars d’infermeria, 12 administratius i 6 zeladors.

El nou centre implica una millora en el servei que oferirà el CAP de Salou que en 2008 ja va guanyar el premi a l’Excel·lència en Qualitat que atorga la Fundació Avedis Donavedian i que l’acredita com el millor centre d’assistència primària de Catalunya i d’Espanya, sent l’únic que ha estat guardonat dues vegades en 16 anys d’història del premi.

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions