Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou inaugura l’exposició ‘Dues Dècades’ de Maria Jesús Andreu

La Torre Vella acollirà l’exposició de la reconeguda pintora del 7 al 30 de Maig

dijous 06 maig 2010

L’alcalde de Salou, el Sr. Pere Granados, inaugurarà el proper divendres dia 7 de maig a les 20 hores l’exposició ‘Dues Dècades’ de Maria Jesús Andreu a la Torre Vella de la ciutat. L’exposició de la reconeguda pintora estarà oberta al públic fins el proper 30 de maig.

La pintora resident a Salou des de fa molts anys mostrarà la seva temàtica predilecta: les flors. L’obra de Maria Jesús Andreu es caracteritza per representar  món harmònic i de bellesa natural.

L’artista va estudiar dibuix i pintura a l'Escola d'Arts Aplicades de Saragossa, la seva ciutat natal. Anys més tard va prosseguir els seus estudis a Reus, al taller del reconegut artista Pere Calderó, alternant la pintura amb la restauració i altres procediments pictòrics. Artista multidisciplinar, ha treballat en escultura, ceràmica, vidriera i àudio visuals. Ha participat en exposicions col·lectives en nombroses ocasions en diferents ciutats d’Espanya, França i Itàlia, amb diversos grups i associacions d’artistes plàstics.

També ha realitzat nombroses exposicions individuals. La primera de les quals va tenir lloc a Reus el 1980, posteriorment ha exhibit la seva obra en gran nombre de ciutats en repetides ocasions. La seva obra està present en col·leccions prestigioses nacionals i estrangeres.

Document Actions