Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou inaugura la 'Marató de teatre' amb 'Los cuentos del orfanato'

dijous 04 abril 2024

Salou ha inaugurat aquest vespre el Festival de Teatre, que es desenvoluparà fins al 7 d'abril al Teatre Auditori de Salou (TAS). Des d'avui i fins al diumenge, la capital de la Costa Daurada es convertirà en l'escenari d'una veritable marató teatral, amb una programació dissenyada especialment per als aficionats a les arts escèniques i xerrades. Entre les obres destacades figuren "Histeriotipos, sexo histérico", "Hotel Flamingo" i "Per fi sol".

Durant l'acte inaugural, que ha tingut lloc aquesta nit al TAS, la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Salou, Júlia Gómez, ha destacat l'oportunitat que representa aquest festival per embarcar-nos en un viatge ple d'imaginació i emoció, a través d'històries que ens faran riure, plorar i reflexionar. Gómez ha animat tothom a aprofitar aquesta ocasió per explorar noves perspectives, apreciar la diversitat de veus i celebrar la riquesa cultural.

El teatre, segons la regidora, actua com un mirall de la societat, reflectint les nostres lluites, somnis i aspiracions, unint-nos, inspirant-nos i emocionant-nos.

A més, ha elogiat la labor de la directora de la companyia Ahura, Cristina Muñoz, que actua com a comissària del festival, per la seva contribució a la formació de joves talents i a fomentar l'amor per la cultura i les arts escèniques.

Júlia Gómez: Aquest festival representa l'oportunitat per embarcar-nos en un viatge ple d'imaginació i emoció, a través d'històries que ens faran riure, plorar i reflexionar

Gómez ha expressat el seu desig que el festival serveixi per gaudir de la cultura, les petites històries representades i la interpretació dels artistes. Els assistents ja han pogut gaudir de l'obra inaugural "Los cuentos del orfanato".

Es recorda a les persones interessades que poden adquirir les seves entrades a l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Salou o a través del web salou.cat.

Galeria d'imatges

11.jpeg
2.JPG
12.jpeg
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG
8.JPG
9.jpeg
10.jpeg

Document Actions