Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou inaugura la nova Comissaria de la Policia Local a la Platja de Llevant

Permetrà oferir un servei de proximitat i qualitat al ciutadà i al visitant en matèria de segureta en un indret d’alta concentració turística.

divendres 28 maig 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb el regidor de Seguretat Ciutadana, Alberto del Hierro, el Cap de la Policia Local, Jose Luis Gargallo, ha inaugurat avui la nova Comissaria de la Policia Local ubicada a la Platja de Llevant. Aquesta nova instal·lació de 25 metres quadrats ubicada al Passeig Jaume I, a la platja de Llevant, es compartirà amb mossos d’Esquadra i Servei de Salvament i Socorrisme.

L’alcalde ha remarcat que la nova comissaria “és un servei necessari en un indret, la platja i el Passeig, on a l’estiu hi ha una alta concentració de visitants que venen a gaudir d’aquest marc” i ha afegit que “suposa una nova eina de descentralització i proximitat dels serveis amb una operativa, en aquest cas de seguretat, que s’instal·la on es realment necessari per oferir un servei de qualitat i proximitat”.

Granados també ha destacat que “el fet de compartir aquesta instal·lació  potencia la col·laboració i la coordinació entre els dos cossos en les seves respectives competències i funcions”.

Per la seva part, el regidor de Seguretat Ciutadana, Alberto del Hierro, ha afegit que “amb aquesta comissaria ubicada estratègicament millorem l’atenció i l’assistència al ciutadà” i ha remarcat que “ la qualitat en temes de seguretat és per aquest govern una de les grans prioritats i no s’estalviaran esforços i recursos en matèria de seguretat especialment pel que fa a la prevenció i actuació en pro de la convivència”.El Cap de la Policia Local, Jose Luis Gargallo també ha mostrat la seva satisfacció per comptar amb més recursos per oferir resposta eficaç als ciutadans i ha assegurat que “l’any passat la comissaria  provisional va realitzar més de 2.800 assistències”.

L’Alcalde ha concluit afirmant que “des de l’Ajuntament seguirem apostant per aquesta política d’acostar i implantar els serveis on es necessiten, amb una distribució racional i estratègica pel territori municipal”.

A l’acte també hi van assistir diversos regidors i diversos comandaments del Mossos d’Esquadra i Guàrdia Civil.

Document Actions