Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou inaugura la segona edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada

divendres 29 maig 2009

El vice-president de la Diputació, Quim Nin, junt amb els alcaldes de Salou i Cambrils han tallat la cinta


Aquesta tarda ha quedat inaugurada la segona edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada que fins diumenge estarà instal·lada al passeig Jaume I de Salou. En total seran 31 estands els que participin d'aquest certamen firal, focus d'atenció del cap de setmana amb prop de 35 activitats repartides al llarg dels tres dies. S'espera que nombrós públic s'acosti fins a la fira on s'han programat des de degustacions culinàries, a activitats de lleure per als més petits; exhibicions diverses per part de diverses entitats així com una àmplia exposició d'embarcacions i d'empreses relacionades amb el sector.

El divendres 29, a les 19:30 h, al Club Nàutic de Salou, s'aprofitarà la fira marítima per a fer la presentació oficial de la regata del Rei en Jaume així com la presentació del campionat d'Espanya de Vela Infantil. Mitja hora més tard, es comptarà amb la presència al mateix Club Nàutic de la senyora Theresa Zabell, regatista (2 ors olímpics, 5 vegades campiona mundial i 3 vegades campiona d'Europa) qui parlarà en una conferència del Projecte Ecomar.


El Vice-president del Camp de Tarragona de la Diputació de Tarragona, Quim Nin, ha destacat en l'acte d'inauguració que 'diu molt dels dos ajuntament que facin aquesta iniciativa en bé de la comunitat', i usant un símil nàutic ha recordat com 'tot i ser uns temps de dificultats la crisis acaba presentant-se com una oportunitat per a tirar endavant noves iniciatives'.
Per la seva part Pere Granados, l'alcalde de Salou, enguany municipi amfitrió de la fira, assegurava que 'el nostre espai marítim, patrimoni cultural de gran valor, com podem veure en aquesta mateixa fira, ha construït tota una indústria de serveis on diversos sectors empresarials hi estan directa o indirectament implicats, que vesteixen i complementen la nostra xarxa de serveis turístics i comercials' i ha animat als expositors i al sector turístic i comercial de la ciutat a seguir treballant per superar els moments difícils i créixer en l'adversitat.
L'alcalde de Cambrils, Robert Benaiges, també ha fet referència en la seva al·locució a l'estreta col·laboració entre els ajuntaments de Cambrils i de Salou com a fórmula de 'complementar la nostra activitat i ens ajuda a ser més forts, a promocionar-nos', to recordant que el sector de la nàutica és 'fonamental' dins l'economia local.

Després dels parlaments les autoritats han tallat la cinta, que subjectaven les pubilles locals, i han visitat un per un els diferents estands dels expositors.

Document Actions