Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou inaugura l'exposició ‘Pels volts de Nadal’ a la Torre Vella

Els ciutadans podran visitar aquest recull de fotografies fins al proper dia 11 de gener de 2014

divendres 20 desembre 2013

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb la regidora, Maria Jose Rodríguez,   van inaugurar ahir la exposició  “Pels volts de Nadal” que romandrà oberta  fins el proper dia 11 de gener de 2014 i on es podran observar nombroses imatges de Salou amb motiu de les festes nadalenques. La fotògrafa Maria Gràcia de la Hoz,  l’escriptor Jaume Calatayud i el músic  Vicente Monera  van presentar ahir la mostra.
L’exposició consisteix en un recull de fotografies de Salou al Nadal ( de la Masia Catalana, Torre Vella nevada…). A més, hi haurà projectat un audiovisual  “Nadales”, obra de Jaume Calatayud i Vicente Monera,  el qual constitueix un magnífic recorregut per la tradició nadalenca  en unes composicions poeticomusicals de la mà d’alguns dels autors més prestigiosos de les lletres catalanes: J.V. Foix, Miquel Martí i Pol,  Josep Maria  de Sagarra, Pere Quart,  Josep Pla, i Joan Salvat-Papaseit.

El batlle va explicar que es tracta “d’una exposició fotogràfica de caire documental i anecdòtic que mostra aspectes ben diferents dels que habitualment es solen identificar amb la nostra ciutat” i ha animat a tots els ciutadans a realitzar la visita per descobrir les fotografies inspirades en el Nadal.

En l’acte ha estat present, Maria Gràcia de la Hoz que treballa la fotografia digital i des de fa ja anys imparteteix cursos de fotografia de diversos nivells.  Per la seva banda, també ha participat en aquest acte, Jaume Catalayud que és escriptor, autor de nombroses obres en llengua catalana i castellana i conrea tant el vers com la prosa juntament amb el músic Vicente Monera  conrea la música.  És compositor i professor de música i també intèrpret, a la guitarra, en les seves composicions. A més forma part d’altres formacions musicals.

Galeria d'imatges

2013-12-19_19_19_12.jpg
2013-12-19_19_19_12.jpg

Document Actions