Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou inaugura un nou complex vacacional especialment adreçat al turisme familiar

La companyia líder a Europa Pierre & Vacances amplia la oferta del municipi amb 96 apartaments més totalment equipats

divendres 04 maig 2012

L’alcalde de Salou, Pere Granados i el President de Pierre & Vacances Espanya, Josep Maria Pont, van inaugurar ahir al vespre un nou complex d’apartaments vacacionals ubicats a la  capital  de la Costa Daurada, al carrer Pompeu Fabra.

Pierre & Vacances afegeix amb aquesta operació  96 apartaments el que suposa un total de 3.000 apartaments vacacionals a tota Espanya gestionats per aquesta companyia. El municipi amplia així la seva oferta turística adreçada específicament a famílies. En aquest acte inaugural, també ha estat present el regidor de Turisme, Benet Presas.

L’alcalde de Salou ha destacat que “estem molt satisfets de que una marca líder en el mercat europeu com és Pierre & Vacances aposti per la nostra ciutat” i ha afegit que “és necessari que l’administració i el sector privat treballin de manera coordinada per promoure la qualitat en el turisme”. El batlle també ha afegit que “tot i les dificultats existents a l’actual escenari econòmic, s’està realitzant una important inversió en el nostre municipi per mantenir el lideratge de la nostra destinació” i en aquest sentit va recordar la recent inauguració dels Camps de Futbol al vial del Cavet.  Granados va destacar la importància de treballar de manera conjunta per assolir un mateix objectiu: “qualitat de la oferta per tal de generar riquesa i llocs de treball pels ciutadans”.  En aquest sentit, l’alcalde també va voler agrair la feina dels empresaris que continuen invertint i apostant pel municipi.

Àmplia oferta adreçada a famílies

El complex disposa de 96 apartaments amb cuina equipada, piscines exteriors, un recorregut per a practicar el jòguing al voltant del complex i una zona de jocs infantils. Compta amb jardins amb espècies vegetals autòctones i un ampli ventall de serveis d’hotels a la carta.

El model d’allotjament de Pierre & Vacances és caracteritza per la seva àmplia oferta adreçada especialment a les famílies. Ofereix a les famílies la comoditat, llibertat i flexibilitat de gaudir d'un espai propi, amb la possibilitat d'accedir a una completa varietat de serveis d'hotel i comptar amb la seguretat d'un entorn únic pensat per tal de que tots puguin gaudir.

La seva oferta lúdica i de lleure és molt àmplia associada a piscines, activitats esportives, restaurants, discoteques, comerços, a més dels Kids Club o clubs infantils, a càrrec de monitors professionals que tenen cura i entretenen a nens a partir dels 3 mesos d’edat amb activitats variades.


Aquesta nova aposta per Catalunya s’afegeix al conjunt  de resorts vacacionals gestionats pel grup Pierre & Vacances Center Parcs a Espanya, que en 2011 va incorporar tres complexos a Andalusia, un a la Comunitat Valenciana i un més a Múrcia.

Galeria d'imatges

premsa1.jpg

Document Actions