Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou incentiva l’empreneduria premiant quatre projectes dels alumnes de l’IES Jaume I, de l’Escola Elisabeth i el IES Marta Mata

Un total de 38 alumnes de batxillerat i cicles formatius han participat en la Tercera Edició del Concurs ‘l’Institut Emprèn' que té una dotació total de 2.100 euros

dimarts 19 juny 2012

L’alcalde de Salou, Pere Granados i la regidora de Promoció Econòmica Reyes Pino juntament amb la Directora del IES Jaume I, Montserrat Vallès, la directora del IES Marta Mata, Carme Sans i el Director de l’Escola Elisabeth, Anton Ribas han entregat avui a la Sala Costa Daurada del Centre Cívic de Salou els premis als joves que han presentat els projectes d’empreses de nova creació més interessants mitjançant la iniciativa ‘L’Institut Empren’. Es tracta de la tercera edició d’aquest certamen que va destinat al foment de l’esperit emprenedor als centres d’educació secundària del Municipi (l’Escola Elisabeth, l’ IES Marta Mata i l’IES Jaume I).

En aquesta tercera edició s’han presentat un total de 17 treballs en la línia de l’any anterior.. Es tracta –tots ells- de projectes de creació d’empresa realitzats per estudiants de batxillerat i cicles formatius dels centres d’educació secundària de Salou que pretenen posar de relleu la innovació i l’esforç dels estudiants.
El Primer Premi a ‘la Millor Idea Empresarial’, valorat amb 600 euros ha recaigut en Kaufmanns’s Publicity Max realitzat per l’alumne de l’IES Jaume I, David Vázquez Kaufmann. El segon premi a la millor idea empresarial, valorat en 500 euros ha estat per Health Food S.L format pels alumnes Marina Roche Pino, Marta Nieto Sans i Jordi reig Lavilla de l’escola Elisabeth.

El premi al projecte més innovador valorat en 500 euros ha estat per Happy Pluf Productions foramt pels alumnes de l’Escola Elisabeth: Irene Mialet Alonso, Macarena Garcia Rama, Estel.la Cortes Cortillas. El premi al projecte més ben treballat valorat en 500 euros ha estat per Corporis 3.0 format els alumnes del IES Jaume I: Rafelina Gómez Almonte i Paulius Meskauskas.

D’altra banda també s’han lliurat diplomes pel millor projecte cultural que ha estat per ‘El Jardí de les Lletres’ de Victoria Lorenz Secall de l’IES Jaume I, pel millor projecte mediambiental sota el títol E.A. Business format per les alumnes Eshter Blasi Tiñera i Andrea Merino de l’Escola Elisabeth i el millor Projecte de Noves Tecnologies, Micro-Tech S.L format pels següents alumnes de l’Escola Elisabeth: Laura Gamez Mas, Pablo Acosta i Juli Molas.

L’alcalde, Pere Granados, després de felicitar els alumnes, professors i centres participants al concurs ha explicat que “les crisis són un moment d’oportunitats i ha animat els estudiants a qüestionar-se el dia a dia i a buscar l’esperit de superació”.
La regidora de Promoció Econòmica, Reyes Pino ha assegurat que “en els vostres treballs s’han plasmat unes idees extraordinàries i voldria felicitar-vos per la feina feta i esperar que algun dia les pugueu dur a terme”.

Els directors dels centres, Antoni Ribas de l’Elisabeth, Montse Vallès de l’IES Jaume I i Carmes Sans de l’IES Marta Mata també han volgut felicitar els guanyadors i tots els participants per l’interès i la dedicació que han demostrat a l’hora de redactar els treballs.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa2.JPG
premsa.JPG
premsa2.JPG

Document Actions