Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou incorpora dues empreses més per impulsar la borsa de treball municipal

Es tracta del Càmping Sanguli SAU i l’empresa Serveis Turístics Salauris 2008 SLU

dimarts 28 febrer 2012

La borsa de treball municipal de Salou (BTM) ha sumat dues empreses més a la llista de companyies de Salou o que presten els seus serveis a Salou i que es comprometen a buscar treballadors de manera prioritària entre el personal inscrit a la BTM. D’aquesta manera, amb la incorporació del Càmping Sangulí SAU i de Serveis Turístics Salauris 2008 SLU, als convenis ja signats anteriorment per d’altres empreses, aquestes dues corporacions dedicades eminentment a la gestió turística es pretén donar sortida a les persones demandants d’ocupació i que figuren a la base de dades que es gestiona des de la regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Salou.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i el representant de les mateixes Xavier Blasi han signat el conveni de col·laboració conjunta en presència del regidor de l’Àrea, Jesús Barragán. L’esperit de l’acord rubricat és el de donar prioritat als salouencs que es troben a l’atur per tal d’aconseguir un lloc de treball quan les empreses en qüestió necessitin un reforç de les plantilles o bé vulguin contractar nou personal mitjançant un procés de selecció. És el personal que gestiona la BTM qui s’encarregarà d’entrevistar i confeccionar la llista dels possibles nous treballadors depenent del perfil de la demanda de les companyies. L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha recordat que “una de les prioritats d’aquest govern és promoure polítiques adreçades a persones en situació d’atur i especialment de llarga durada” i ha afegit que “és imprescindible dur a terme polítiques actives d’ocupació i formació per tal d’intentar ajudar al major nombre de persones i donar-los una oportunitat”.

Actualment, la BTM té ja acords amb altres concessionàries i societats empresarials com ara Sorea a més d’Urbaser, Eyssa, Azahar, SECE S.A, Altesport 2000 S.L, Valoriza Facilities i Limsa S.A; a més de l’empresa d’integració de discapacitats Indisa Serveis.

Galeria d'imatges

DSCN4695.JPG
DSCN4695.JPG

Document Actions