Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou incorpora una Mulassa al seu "seguici" popular i festiu

La Mulassa, dissenyada i realitzada per l’artista reusenc, Manel Llauradó

dissabte 30 gener 2010

Amb l’apadrinament de l’alcalde de Salou, Pere Granados, i la directora de l’IES Marta Mata de Salou, Carme Sans, s’ha oficialitzat el bateig d’un nou element al "seguici" popular i festiu de Salou: la Mulassa, dissenyada i realitzada per l’artista reusenc, Manel Llauradó.

Recordem que el dia abans es batejava un altre element del seguici salouenc, una bestia de foc de motiu marí, "la Morena", també realitzada pel mateix artista.

Mentre que La Morena serà portada pel Grup Esplai Salou, la Mulassa ho serà per Ball de Nanos de Salou.

Segons l’alcalde, Pere Granados, "la festa d’enguany ha estat molt rica des del punt de vista de la promoció i la difusió de la cultura tradicional i popular; doncs la incorporació de dues noves figures festives com la Morena i la Mulassa, demostra que les entitats culturals salouenques són molt vives i dinàmiques". Afegia que "estem notant amb grata sorpresa que aquestes entitats s’estan nodrin de gent jove, i això és fonamental per donar-lis força i capacitat d’iniciativa". Granados també va fer els merescuts reconeixements i felicitacions a l’artista Manel Llauradó, i a les dues entitats que incorporen aquests elements a la festa de Salou.

Document Actions