Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou incorporarà 14 policies interins per al reforç de la vigilància en temporada alta

Avui s’han iniciat les proves de selecció a les dependències del Teatre Auditori amb un total de 475 inscrits

dijous 10 març 2011

Un total de 475 aspirants a Policia Local d’entre 18 i 35 anys s’han presentat aquest matí a les proves de selecció per a obtenir una de les 14 places d’agent de policia interí que formaran part de la plantilla de seguretat local entre maig i octubre.

En total, s’han presentat 475 aspirants, 10 dels quals no han superat les proves de català de nivell B; la resta ha entrat aquest matí per torns d’un centenar de persones aproximadament per realitzar el primer dels exàmens. Es tracta d’una prova de cultura general tipus test amb 10 preguntes sobre coneixements de cultura general i 10 més de l’actualitat social, cultural i política.

En total 34 persones han superat aquest primer escull i properament hauran de dur a terme les proves d’aptitud física al camp d’esports municipal. També serà de caràcter obligatori i eliminatori un quart exercici consistent en una bateria de tests psicotècnics i una altra prova (obligatòria i eliminatòria) que consisteix en realitzar un supòsit pràctic relacionat amb els coneixements policíacs i territorials. La darrera de les proves, per als aspirants que hagin superat prèviament la resta d’exercicis, serà de caràcter voluntari i suma punts en cas de coneixement de la llengua anglesa i altres idiomes.

Els futurs agents seleccionats hauran de passar un curs de policia de 120 hores impartit pels responsables de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya de Mollet del Vallès i començaran a treballar l’1 de maig i fins al mes d’octubre en el que s’estipula anualment com a reforç dels 78 agents fixes dels que consta la plantilla de la Policia Local de Salou. El requisit mínim per a presentar-se a la convocatòria és el de tenir el graduat escolar i ser major d’edat.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions