Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou incrementa el nombre de visitants i de pernoctacions aquest 2023

dimecres 22 novembre 2023

 

  • Des de gener fins a octubre d'aquest any ha rebut un total de 2.066.308 visitants, el que suposa un increment del 5,6% respecte a l'any anterior.

  • En pernoctacions ha experimentat un augment significatiu, amb un total de 7.540.845 nits d'estada, que suposa un 7,14% més que l'any anterior.

 Salou, d'acord amb les dades recollides, ha consolidat el seu posicionament com una municipi turístic atractiu durant tot l'any, gracies a la feina d'ampliació i diversificació de la seva oferta i productes. El municipi ha experimentat un creixement considerable en el nombre de visitants i pernoctacions, mostrant una tendència positiva cap a la desestacionalització.


Des de gener fins a octubre d'aquest any, Salou ha rebut un total de 2.066.308 visitants, el que suposa un increment del 5,6% respecte a l'any anterior. Això representa un augment de 111.050 visitants addicionals en aquest període, demostrant la seva capacitat per atraure visitants durant tot l'any.

Pel que fa a les pernoctacions, Salou ha experimentat un augment significatiu, amb un total de 7.540.845 nits d'estada, aproximadament un 7,14% més que l'any anterior.

Malgrat l'impacte sostingut dels mercats llunyans, com el rus, que encara influeixen en les xifres turístiques del municipi, Salou ha demostrat una gran resiliència i ha mantingut un creixement sostenible en altres àrees.

Un dels factors clau d'aquest èxit és la diversificació de l'oferta turística de Salou. Destaca especialment l'èxit de Salouween, un esdeveniment fora de temporada que s'està consolidant com a un atractiu més que és capaç d'atraure visitants i residents a viure una experiència única en el marc de les celebracions de Halloween.

A més, Salou ha fet una aposta decidida i ferma pel turisme esportiu, natural, familiar i gastronòmic, amb l'objectiu de desestacionalitzar la seva indústria turística i oferir activitat els 365 dies de l'any sempre amb la intenció de sorprendre i emocionar.

Aquestes dades reforcen la fortalesa de Salou com a destinació que els darrers anys ha treballat el producte turístic i potenciat nous al·licients, com la gastronomia, el paisatge o el patrimoni històric

Amb aquests resultats i el compromís de Salou per atraure visitants en totes les èpoques de l'any, el municipi es consolida com una destinació turística de renom, reforçant la seva imatge com un lloc ideal per a tota mena de turisme, des de famílies fins a amants de la natura i apassionats de l'esport.

Aquestes dades reforcen la fortalesa de Salou com a destinació que els darrers anys ha treballat el producte turístic i potenciat nous al·licients, com la gastronomia, el paisatge o el patrimoni històric.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

salou-foto-municipi.jpeg

Document Actions