Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou inicia el condicionament dels trams urbans i de terra de la 48 edició del Rally RACC Catalunya Costa Daurada

La novetat serà un circuit urbà al passeig i també es manté per tercer any consecutiu el shakedown, un circuit puntuable a la zona d’Emprius

dijous 18 octubre 2012

Salou escalfa motors per ser la seu, un any més de la prova del 48 RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España 2012, última prova del Campionat del Món FIA de Ral·lis en la qual conclouran els set campionats o certàmens de l'actual mundial.

En aquest sentit, des de la regidoria de Serveis i Manteniment de la ciutat ja s’ha començat a treballar en el condicionament del tram mixt de terra/asfalt per on discorrerà la prova inicial, el shakedown, de la 48 edició del RallyRACC- Catalunya Costa Daurada que comença el dijous 8 de novembre i també la prova urbana de l’endemà divendres a la tarda en un circuit dissenyat per recórrer trams urbans i de platja del passeig Jaume I.

La regidora de Manteniment de la Ciutat, Mª José Rodríguez, junt amb tècnics de l’Ajuntament, s’ha interessat aquest matí pels treballs i ha visitat la zona d’Emprius on s’han de fer alguns desbrossaments, noves pendents de drenatge d’aigua –per tal de garantir l’estabilitat del terreny en cas de pluges-  i altres feines per tal d’adequar el circuit del shakedown a les exigències marcades amb el director de la cursa del RACC. Aquesta prova –que es revalidarà per tercer any consecutiu- atreu a milers de seguidors amants del motor per la seva espectacularitat. El shakedown discorre per terreny urbà i mixt i està ubicat a la zona d’Emprius, molt proper al parc d’assistència. Es tracta d’un traçat de no més de 7 quilòmetres preparat perquè els automòbils puguin provar de forma intensiva les modificacions i ajustos que els mecànics hagin realitzat per a la cursa.  

La regidora Mª José Rodríguez ha explicat que “bàsicament hi ha destinada una part de la brigada municipal a dur a terme aquestes feines de desbrossat, per crear alguns marges  nous així com netejar el traçat per on passa la carrera”, ha comentat. I, puntualment, s’hi afegeixen operaris que mouen maquinària pesada per acabar algunes de les tasques.

A més però, i com a novetat, enguany s’incorpora el circuit urbà pel passeig Jaume I, el divendres dia 9 en la que serà la darrera de les proves puntuables de la jornada. Així, les tasques que s’estan duent a terme de manera paral·lela al passeig afecten a la retirada d’algunes peces de mobiliari urbà i de fanals que podrien fer-se malbé a més de repartir sauló a determinats punts.

Cal recordar  que l’entrada a la zona del service park, a PortAventura, durant els dies del RallyRACC és de lliure accés.

Galeria d'imatges

Tramo_Salou.jpg
premsa.JPG
premsa.JPG
Tramo_Salou.jpg

Document Actions