Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou inicia el tractament fitosanitari anual contra la proliferació de paneroles

dimarts 30 maig 2023

Com cada any, per aquestes dates, es duu a terme un tractament fitosanitari contra la proliferació de paneroles al clavegueram del municipi

Tècnics del servei de Sanitat i Salut Pública i de l’empresa concessionària SEDESA, especialitzada en la vigilància i control de plagues, han començat a executar les noves actuacions preventives previstes en contra la proliferació de paneroles en el clavegueram de la ciutat. 

Davant d’aquesta situació, a partir de l’experiència dels tractaments realitzats els darrers anys, de les dades sobre infestació obtingudes de l’activitat d’aquesta plaga en el clavegueram i de les incidències ciutadanes que es reben, el Servei de Salut ha elaborat un pla de tractament preventiu de diverses zones de la ciutat, on l’aparició d’aquests insectes és més massiva, important i molesta per a la ciutadania. Es tracta d'una iniciativa subvencionada per la Diputació de Tarragona

Calendari del tractament preventiu:

  • Dilluns, 22 de maig, començament entre les 5.00 i 5.30 h del matí, als carrers Vendrell, Falset, Valls, Penedés, Ramón Llull, Amposta, Serafi Pitarra i Priorat.
  • Dijous, 25 de maig, començament entre les 5.00 i les 5.30 h del matí, a la Av. Pau Casals i als carrers Rosa Sensat, Jaume Vicens Vives, Cambrils i Antoni Gaudí.
  • Dilluns, 29 de maig, i dimarts 30, començament entre 5.00 i 5.30 h del matí, al carrer Barcelona, zona carrer València i zona carrer del Sol.
  • Dimecres, 31 de maig, començament entre 5.00 i 5.30 h del matí, a la plaça del Mercat/Via Roma, Mas de Molas, prolongació carrer Barcelona, plaça Francesc Macià, c. Tarrragona i c. Berenguer de Palau.
  • Dijous, 1 de juny, començament entre les 5.00 i 5.30 h del matí, a l’Av. Carles Buigas i carrers Colom, Bilbao, Montblanc, Brusel·les i Gavina.
  • Divendres, 2 de juny, començament entre les 5.00 i 5.30 h del matí, a l’Av. de Pompeu Fabra i als carrers Rioja, Barbastro, Logroño, Osca, Terol, Navarra, Saragossa i Murillo.
  • Dimarts, 6 de juny, començament entre les 5.00 i les 5.30 h del matí, a les zones carrer Nord, carrer Major, Passeig Jaume I i Av. Principat d’Andorra.

Galeria d'imatges

PROPOSTA_NOVA_ TRACTAMENT PER SECCIONS DE CARRERS SALOU 2023-pdf.jpg

Document Actions