Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou inicia la campanya de la poda 2012-2013 de l’arbrat viari

Fins al mes de febrer es durà a terme la intervenció als carrers del municipi en el marc d’un Pla de Gestió

dimarts 13 novembre 2012

Salou ja ha iniciat la campanya de poda de l’arbrat viari municipal 2012-2013 amb una durada de quatre mesos. Aquesta, ha començat a principis del mes de novembre i s’allargarà fins al mes de febrer 2013. Des de la regidoria de Serveis i manteniment de la ciutat, s’informa que a tots els carrers on es faci poda d’arbrat, aquests tindran senyalització excepcional per al no estacionament de vehicles i es demana a la població la màxima col·laboració en aquest aspecte.

La poda que duen a terme les empreses concessionàries de la jardineria seguint uns criteris tècnics es du a terme amb l’objectiu d’aconseguir i conservar l’estructura i desenvolupament de l’arbre. A més, com destaca la regidora de l’àrea, Mª José Rodríguez, sempre es fa d’acord amb el seu entorn i les característiques pròpies que l’envolten. “El que es pretén amb aquest tipus d’actuacions és reduir el risc de trencadisses de branques, molèsties al veïnat, plagues i malalties vegetals,  així com obtenir una superfície d’ombra adequada”. En aquest sentit, des de la regidoria s’ha dissenyat un Pla de Gestió, que el que busca és reduir les intervencions a executar i trobar una freqüència de treball més ajustada.

Atenent-nos a aquest pla, com s’assegura des de la regidoria, no tota la poda correspon a una programació d’objectius anuals si no que aquesta sempre anirà en funció del que l’arbre requereixi. Aquest terminis poden ser de llarga durada, entre els quatre o sis anys (poda plurianual), depenent sempre del tipus d’arbre, el seu estat de formació i l’objectiu final a assolir.

Galeria d'imatges

poda_2.JPG
poda_2.JPG

Document Actions