Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou inicia la poda dels més de 8.000 arbres del municipi

dilluns 16 novembre 2009

Invertirà més de 110.000 euros en posar a punt les diverses espècies

L'empresa concessionària de la jardineria del municipi, Azahar, ha iniciat ja els treballs de poda de les diverses espècies vegetals de Salou. Al llarg dels propers dies es preveu que 'prèvia senyalització de la Policia Local per a prohibir l'estacionament- es vagin retallant i sanejant les diferents varietats d'arbres i palmeres repartides per tota la població.
Avui s'està actuant a la Via Roma i al llarg d'aquesta setmana es durà a terme la poda a la Via Augusta; Berenguer de Palou; carrer Barbastre o carrer Nord, entre d'altres punts de la zona central del municipi. El regidor de serveis i manteniment de la ciutat, Pedro Márquez, ha estat visitant els treballs de poda que també preveuen eliminar els dàtils de les palmeres 'd'aquesta manera evitem que caiguin i que al trepitjar embrutin les voreres, a més de deixar les palmeres ja a punt', explicava. El cost d'aquests treballs superen els 110.000 euros.
Per espècies Salou compta amb 1.705 plataners; 1.767 moreres; 1.259 tipuanes; 1.117 washingtònies; 245 palmeres datileres; 242 mèlies.

Document Actions