Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou inicia la segona fase d’un Pla Local d’Ocupació per donar feina a aturats de llarga durada

Aquest pla es finança en bona part amb la paga extraordinària a la que van renunciar els 21 regidors de l’Ajuntament

dilluns 15 juliol 2013

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb el regidor d’Ocupació, Jesús Barragan han donat avui la benvinguda als membres de la segona fase d’un Pla  ocupacional de l’Ajuntament de Salou. En aquesta segona fase comencen 7 dels 16 treballadors que van poder adherir-se a aquest pla. Totes les persones que en formen part del pla tenien una situació d’atur de llarga durada i en risc d’exclusió social donat que no rebien cap tips de prestació. Les feines que desenvoluparan seran d’auxiliar de brigada, reforç de neteja i manteniment de platges i àrees turístiques com el Parc de la Ciutat, Masia Catalana o els voltants del Camí de Ronda.


“Des de l’Ajuntament estem fent tot el que està a les nostres mans per aconseguir fomentar l’ocupació en el nostre municipi i ajudar a les famílies que malauradament estan passant per una  situació complicada”, ha explicat l’alcalde, Pere Granados que ha afegit que “aquest pla és una eina per reactivar a la persona i donar-li algunes eines per reorientar el seu futur laboral”.
Els participants seran contractats per un període de tres mesos amb un 70% de la jornada de dilluns a divendres.

Aquest pla d’Ocupació local es finança –en bona part- amb els sous relatius a la paga extra de Nadal o equivalent als quals van renunciar l’alcalde i els 20 regidors electes i com a mesura de solidaritat amb el funcionariat que treballa a l’administració local i que van veure eliminada la paga extraordinària per un decret del govern central.
Les bases van primar aquells salouencs que es trobin en situació d’atur des de fa més d’un any; que hagin exhaurit la prestació d’atur i no tinguin ingressos, en el moment de la presentació de la instància, o bé, no rebin prestació d’atur a l’haver-se provocat aquesta situació per la baixa al règim d’autònoms de la Seguretat Social, entre d’altres requisits, a més de contemplar la situació de la unitat familiar.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions