Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou inicia una campanya per actualitzar el llistat de telèfons mòbils i e-mails dels veïns del barri de la Salut

S’utilitzen per avisar en cas de problemes amb el barranc de Barenys; així com altres aspectes relacionats amb la mobilitat, el trànsit o les obres

dimecres 08 febrer 2012

L’Ajuntament de Salou inicia aquest mes de febrer una campanya per tal de recollir les dades i actualitzar les existents entre els veïns que viuen al barri de la Salut del municipi, una zona d’especial sensibilitat pel que suposa el pas del barranc de Barenys. Així, tant des d’Alcaldia, a través de Participació Ciutadana, com des de les regidories de Serveis i Manteniment de la Ciutat i des de la regidoria de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat s’actua conjuntament per tal de posar al dia la relació telefònica amb les altes i les baixes corresponents i/o de comptar amb el correu electrònic dels veïns, segons creguin convenient. “Volem estar al costat del ciutadà i entenem que és un mitjà molt útil per a informar-lo de manera molt directa per a qualsevol problema puntual que es pugui donar al barri”, ha explicat l’alcalde, Pere Granados. Aquest procediment d’avís personalitzat ja fa anys que s’ha implantat entre els veïns com a mitjà directe i eficient i que es coordina a través de la Policia Local però que també serveix per a informar-los en cas de que hi hagi problemes de desbordament a Barenys; treballs de manteniment de la ciutat o per a talls de trànsit, obres, entre altres aspectes.
Marc Alarcón, regidor de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat va assenyalar que “des de la regidoria de Seguretat Ciutadana que presideixo les campanyes de proximitat i informació envers la ciutadania són i seran una prioritat”. El regidor, Marc Alarcón va posar com exemple el banner inaugurat el passat 1 de desembre a la pàgina web de l’Ajuntament per difondre de forma immediata i puntual dades d’interès sobre el tall de carrers per obres, fortes pluges o esdeveniments esportius i va afegir, que “ara amb aquesta base de dades actualitzada dels veïns que viuen al barri de la Salut tindrem una eina més al dia, per actuar i informar de forma ràpida i eficaç”.
Així, es preveu que a partir d’aquest dijous dia 9 de febrer els agents de la Policia Local passin en un porta per porta a les llars de la zona per actualitzar i renovar les dades d’aquells veïns que vulguin facilitar-les. Amb el llistat actualitzat i amb les noves altes de les persones que hi viuen des de fa menys temps i també recollint les dades de les persones que hi tenen la seva segona residència es pot informar als habitants de la Salut d’una manera molt eficient. Cal destacar que en compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999, de 13 de desembre, s’utilitzaran aquestes dades únicament per enviar SMS o e-mail (segons  l’escollit) en aquells casos de necessitat i en aspectes relacionats amb seguretat ciutadana. A més, en cas que ho desitgin, en qualsevol moment, es podrà sol•licitar l’anul•lació de les seves dades d’aquest llistat. En cas que no hi hagi ningú a la llar es deixarà un díptic a la bústia que es podrà emplenar i portar si es desitja a la caserna de la Policia Local; enviar-ho per correu electrònica a: policia@salou.cat o bé trucar al 977 30 92 12.

Galeria d'imatges

SMS_Catal_ajuntament.jpg
sms_castell_ajuntament.jpg
SMS_Catal_ajuntament.jpg
sms_castell_ajuntament.jpg

Document Actions