Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou iniciarà, pròximament, la reforma i adequació de les instal·lacions de la Piscina municipal

dimarts 07 març 2023

La Junta de Govern Local de Salou ha adjudicat les obres de reforma i adequació de les instal·lacions de la Piscina municipal, que consistiran en l’actualització i millora de totes les infraestructures existents que fan possible l’activitat, com el sistema d’aigua calenta, la climatització de la piscina, l’escomesa de gas natural, i l’enllumenat, entre d’altres

També, s’implementarà un sistema de telegestió de les instal·lacions, que optimitzarà el funcionament dels equips, pel que fa a consum energètic; la vida útil d’aquests i el seu manteniment

Les obres es preveu que s’iniciaran abans d'aquest proper estiu

 

La Junta de Govern Local de Salou ha adjudicat les obres de reforma i adequació de les instal·lacions de la Piscina municipal, que s’iniciaran abans de l’estiu.

L’objecte de l’actuació és la renovació i millora de les instal·lacions, que daten de 1992, per tal d’optimitzar-ne el consum energètic, modernitzar-ne el disseny i adaptar-les a la normativa supramunicipal.

En aquest sentit, es renovaran totes aquelles infraestructures que fan possible l’activitat, com són l’enllumenat; el sistema d’aigua calenta sanitària (ACS), incloent canonades, caldera i tractament de les aigües; climatització de les piscines; el condicionament del vas de la piscina i les entrades d’aigua; així com de l’escomesa de gas natural.

D’altra banda, s’integra un BMS (Sistema de Gestió d’Edificis), incorporant un sistema de telegestió per monitoritzar i controlar, en temps real, tots els paràmetres que s’hi veuen involucrats, des de la temperatura de l’aigua, humitats, pressions, accionament d’equips, alarmes, i fins a tot el sistema de calefacció, producció d’aigua calenta sanitària i contribució solar, tractament d’aire de l’edifici i control d’accessos, entre d’altres.

Gràcies a aquest nou sistema, s’aconseguirà optimitzar el funcionament dels equips instal·lats, des del punt de vista del seu consum energètic, de la vida útil dels equips, de la mà d’obra de conducció i del manteniment.

L’alcalde Pere Granados ha manifestat que “aquestes obres de renovació de les instal·lacions a la Piscina municipal garantiran a la població de Salou un servei de màxima qualitat”. A més, fent referència al nou sistema de telegestió dels serveis, ha assenyalat que “treballem per consolidar Salou com a un municipi sostenible i intel·ligent, actualitzant els serveis amb les noves tecnologies disponibles, per tal d’adaptar-nos a les necessitats actuals i de futur”.

Es preveu que sigui a partir del mes juny, un cop finalitzin les activitats escolars, que es pugui veure modificat temporalment l'ús de la piscina, atenent a l’execució de les obres.

Galeria d'imatges

foto piscina.jfif

Document Actions