Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou instal·la rentapeus a les plataformes de dutxes de la platja de Llevant

dimarts 17 maig 2016

Destina prop de 33.536 euros a la implementació d’aquest servei que afecta a les 17 plataformes múltiples que hi ha al llarg de la platja  

 

L’Ajuntament de Salou està treballant en la instal·lació de rentapeus a cada un dels grups de plataformes de dutxes existents al llarg de la Platja de Llevant del municipi, al llarg del carrer Colom i el passeig Jaume I. En total, la mesura afecta a 17 plataformes de dutxes i per tant s’instal·laran una cinquantena d’elements al llarg d’aquesta platja. La regidora de Platges, Julia Gómez, assenyalava que és una demanda dels usuaris que s’anirà atenent de manera progressiva; amb la intenció que cada temporada es vagin sumant nous equipaments públics a les platges.

Així, des del serveis tècnics d’Arquitectura s’ha redactat una memòria que conclou que es preveuen dos tipus de solucions constructives per la creació de rentapeus. D’una banda, s’instal·laran rentapeus dobles independents a aquelles plataformes que tenen unes dimensions suficient i que permeten crear rentapeus diferenciats, independents, i separats de les dutxes. Aquesta situació ocorre en 3 grups de dutxes de la platja de Llevant, que són les 3 del carrer Colom. A la resta de grups de dutxes els rentapeus s’integraran al mateix pal de dutxa existent, de forma que en un costat hi hagi la dutxa, i en l’altre el rentapeus, amb recolza peus. Es dissenya amb aquest sistema constructiu per tal poder aprofitar la superfície pavimentada, i no haver de crear nova pavimentació amb fusta tropical, alhora que suposa una integració en elements ja existents. Aquesta situació ocorre en 14 grups (de 3 dutxes per plataforma) de Llevant.

El cost total d’aquesta millora suposa una inversió de 33.536 euros i s’ha adjudicat a l’empresa Serveis Integrals 360 Plus SL la qual començarà el muntatge el proper dilluns 23 de maig.

Galeria d'imatges

dutxes.jpg
P1260291.JPG

Document Actions