Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou instal·la una petita escullera a la platja de Llevant

dimecres 27 abril 2016

Es tracta de la prolongació de la canalització del sobreeixidor de pluvials del carrer Rembrand

 

L’Ajuntament de Salou ha finalitzat les obres de prolongació de la canalització del sobreeixidor de pluvials del carrer Rembrand Van Rinj, a la platja de Llevant, al costat de la Font Lluminosa. La sortida del sobreeixidor de pluvials que hi havia fins al moment tenia una canalització en formigó, la qual es va demostrar insuficient, ja que en diferents pluges les aigües van realitzar diferents itineraris, afectant les activitats del Pla d’usos de les platges.

És per això que des dels serveis d’Enginyeria de l’Ajuntament s’ha volgut solucionar aquesta problemàtica tot perllongant la canalització amb la construcció d’una petita escullera per evitar la disparitat de recorregut de les aigües que surten del sobreeixidor. La regidora de platges, Júlia Gómez, ha explicat que “amb aquesta nova escullera es pretén millorar la sortida de les aigües i evitar d’una vegada per totes la problemàtica de les pluges que afectaven les activitats de platges a aquesta zona de Llevant i seguir millorant la qualitat”.

Durant els treballs de millora de la canalització s’ha excavat la sorra necessària, amb acopi a una zona propera, i s’ha col·locat el geotèxtil, per evitar la fuita de la sorra pel mig de l’escullera. Tot seguit, s’ha procedit a la col·locació de l’escullera i el posterior nivellament de la sorra de la zona afectada. L’obra ha tingut un termini d’execució d’un mes amb un pressupost d’execució de 10.641,72 euros.

Galeria d'imatges

peke.jpg
escullera.JPG

Document Actions