Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou instal·larà càmeres de seguiment automàtic per emetre partits en directe al Pavelló Salou Centre

dimecres 31 març 2021

Aquest sistema permetrà retransmetre en viu, sense necessitat d’operador de càmera; enregistrar i pujar partits disponibles, així com realitzar estadístiques dels encontres
 
La regidoria de Foment de l’Esport de l’Ajuntament de Salou incorporarà equips de càmeres de seguiment automàtic per emetre partits en directe, a través de vídeo streaming, al Pavelló Salou Centre, atès que, actualment, arran la situació de pandèmia, les instal·lacions esportives i les competicions s’han vist afectades per les restriccions d’aforament.
 
Aquest nou sistema permetrà gravar i transmetre, en viu, sense necessitat d’operador de càmera; pujar els partits disponibles a una plataforma online; i realitzar estadístiques dels encontres i els entrenaments, així com dels jugadors i dels equips, i l’anàlisi del post-partit.
 
Els usuaris podran accedir als continguts, a través d’una plataforma online; així com també ho podran fer les entitats, que disposaran d’un canal exclusiu, per a la gestió del seu esport.
 
L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que “gràcies a la incorporació d’aquest nou equip de gravació, realitzem una inversió en modernització i aconseguim adaptar la pràctica esportiva a la situació que vivim actualment i a les restriccions sanitàries, de seguretat i de control d’aforament existents”. D’aquesta manera, “tots els aficionats i aficionades podran gaudir dels partits i de continguts esportius de qualitat, gràcies a la tecnologia intel·ligent; des de qualsevol localització, i també des de qualsevol dispositiu mòbil, sense necessitat de trobar-se, presencialment, a les instal·lacions esportives municipals”.
 
Per la seva banda, el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, ha explicat que “amb la contractació d'aquest servei donem compliment a una reivindicació de les entitats esportives salouenques”. També ha posat de manifest que “és una eina que servirà, tant per oferir els partits en directe, com per al treball intern dels equips, ja que també es podran enregistrar entrenaments, contribuint a ajudar, d’aquesta manera, en la tasca d’scouting dels jugadors”.
 
El regidor també ha assenyalat que “de moment, iniciem aquest servei amb una única càmera al pavelló central, però la previsió és ampliar-lo a les diferents instal·lacions esportives municipals que hi ha a Salou”.
 
L’empresa adjudicatària és MyPlay, pel preu de 2.904,00 euros.

Document Actions