Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou instal·larà demà dimecres una bandera irisada al passeig Jaume I, en el marc dels actes del programa del dia de l’Orgull LGBTIQ+

dimarts 27 juny 2023

A les 11 h del matí, al passadís del TAS, tindrà lloc la lectura del manifest

 

Salou commemorarà demà dimecres, 28 de juny, el Dia per l'alliberament Lesbià, Gai, Transexual, Bisexual i Intersexual, amb una programació d’actes i accions que tindran com a protagonista la lectura del manifest al passadís del TAS, a les 11 h, a càrrec de l’alcalde Pere Granados, la regidora d’Igualtat, Julia Gómez, i els portaveus de diferents partits polítics amb representació al Consistori; i la hissada de la bandera irisada al passeig Jaume I, a l’alçada del carrer Lleida, a les 19 h.

L’organització dels actes és a càrrec de la regidoria d’Igualtat i també hi col·labora la regidoria de Joventut.

L’alcalde Pere Granados ha destacat que “Salou és un municipi inclusiu que té com a un dels valors fonamentals el respecte per la diversitat, per tal que la convivència entre les persones sigui harmònica, independentment de les preferències afectives, sexuals, ideològiques i polítiques de cadascú”.

Per la seva banda, la regidora d’Igualtat, Julia Gómez, ha posat en valor el fet que “amb aquests actes reivindicatius, el que pretenem és que les persones adquireixin una major consciència de la diversitat sexual, afectiva i de gènere, així com també eradicar la LGTBIfòbia”.

Cal recordar que Salou compta amb un pla específic de polítiques LGTBI, aprovat l’any passat; i, d’altra banda, ha impulsat campanyes que tenen com a finalitat el respecte cap a les famílies diverses.

Els actes de demà dimecres inclouen la projecció de la pel·lícula ‘Love Simon’, a les 17.30 h, a la Masia Tous. Una performance reivindicativa al passeig Jaume I, a l’alçada del c. Lleida, a les 19.10 h. I a la nit, a partir de les 22 h, la façana de l’Ajuntament de Salou s’il·luminarà amb els colors de la bandera LGTBI.

També, demà, es podrà participar en un concurs a Instagram: Més info a @joventutsalou

Document Actions