Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou instal•larà 10 càmeres de seguretat per aquest proper estiu

Els fests delectius s’han reduït un 5’2%

dimecres 11 desembre 2013

Aquest migdia s’ha celebrat la sessió ordinària de Junta Local de Seguretat de Salou, sota la presidència del conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Ramon Espadaler.
El conseller ha manifestat que “pel govern de Catalunya és molt important la seguretat en aquelles destinacions turístiques que tenen a projecció internacional”, com és el cas de Salou. En termes de seguretat, Espadaler ha valorat molt la “tendència positiva” que ha enregistrat Salou en aquesta matèria, tot assenyalant que “els delictes s’han reduït en un 5,2% i les detencions han augmentat un 4,2%”; dades que demostren “capacitat de resolució  i eficiència policial, gràcies a la voluntat de cooperació i coordinació entre els cossos de seguretat i les administracions”. Afegia que “és necessari traslladar als municipis la confiança en el nostre sistema de seguretat  i tot el nostre suport”. Per la seva part, l’alcalde del municipi, Pere Granados, ha volgut agrair la presència del conseller i ha destacat que “la col.laboració entre cossos de seguretat ha donat uns resultats molt positius amb un 5’2% de descens dels fets delictius, i un 7% de descens de l’accidentalitat de trànsit”.

També ha remarcat que “amb el suport de la Generalitat, l’Ajuntament podrà mantenir els nombre d’agents destinats a la seguretat de les persones i els bens”; i que “s’instal•laran 10 noves càmeres a la zona de Carles Buhigas, les primeres destinades a la prevenció en matèria de seguretat ciutadana, per tal de reforçar una zona d’alta concentració turística i minimitzar els riscos en temporada d’estiu”. Recordem que Salou ja te 20 càmeres que controlen el trànsit.

La Junta Local de Seguretat l’han presidit l’alcalde, Pere Granados, i el conseller d’Interior, Ramon Espadaler; i ha comptat amb l’assistència del regidor de Seguretat Ciutadana, Marc Alarcón; del Delegat del Govern a Tarragona, Quim Nin; Rosanna Camps, directora Territorial d’Interior; i representants dels diversos cossos de seguretat: Policia Local de Salou, Mossos d’Esquadra, Guardia Civil i Policia Nacional.

Galeria d'imatges

premsa2.JPG
premsa4.JPG
DSCN2971.JPG
premsa2.JPG
premsa4.JPG
DSCN2971.JPG

Document Actions