Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou intensifica la seva presència turística a la fira FITUR conjuntament amb sector privat

El Patronat de Turisme de Salou i els empresaris del municipi treballen per potenciar la destinació en el mercat internacional

dimecres 30 gener 2013

Salou es promociona des d’avui a la fira Fitur de Madrid en una acció emmarcada en el programa amb els membres de l’Aliança turística de la Costa Daurada. L’alcalde de Salou, Pere Granados i el regidor de Turisme, Benet Presas, s’han reunit amb la delegació empresarial del municipi per tal de potenciar estratègies de manera conjunta i abordar les oportunitats dels mercats d’una manera més ferma. Fitur, un dels indrets imprescindibles de presència pel que fa al sector turístic, ha quedat inaugurada aquest dimecres i restarà oberta fins al pròxim 3 de febrer.

A més però, l’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb el regidor de Turisme, Benet Presas s’han reunit també amb directius de diferents companyies internacionals  i han establert contactes amb touroperadors, agents de viatges i representants institucionals com Jet2com; l’Agència Catalana de Turisme o també amb representants de l’Oficina Española de Turisme a Polònia, entre d’altres.

El batlle ha assegurat que “les previsions de cara a la propera temporada i la tendència del sector turístic per la nostra destinació són positives. Constatem una posició de força privilegi pel que fa a número de visitants i pernoctacions a Salou hem de continuar treballant amb el mateix nivell de qualitat i innovació de manera conjunta sector privat i públic per tal de mantenir la nostra situació de referència de la nostra marca en turisme familiar”. Malgrat tot, es constata en aquesta fira la davallada important del mercat espanyol pel context de crisi però també amb grans oportunitats de seguir consolidant la marca Salou en el mercat estranger.

En relació a aquesta trobada amb els empresaris de Salou, el regidor de Turisme, Benet Presas ha destacat que “és molt positiu que en aquesta Fira estigui representat tant el sector privat del nostre municipi amb les empreses que han fet l’esforç de desplaçar-se fins aquí com el sector públic a traves de les diferents administracions perquè”- ha assegurat- “és el treball conjunt que pot donar els millors resultats per promocionar la nostra destinació i obrir noves possibilitats de continuar creixent”.

Aquesta Fira que enguany arriba a la XXXIII és una de les més importants de les que tenen lloc a Europa juntament amb la World Trade Market i la ETTB de Berlín.  S’espera que més de  9.000 empreses procedents de 167 països tinguin presència. A nivell de visitants, els organitzadors de Fitur tenen previsió de mantenir la xifra de l’any passat amb més de 200.000 persones.

Galeria d'imatges

la_foto.JPG
la_foto_m.jpg

Document Actions