Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou intensifica relacions amb la turoperació holandesa

El regidor de Turisme es reuneix amb la responsable de zona de Solmar Tours

dijous 09 febrer 2012

El regidor de Turisme, Benet Presas i la Directora de Solmar Tours a Salou, Paula van Heusden han mantingut una reunió de treball per tal de donar a conèixer i refermar les línies de treball entre Salou i la turoperació holandesa al municipi. De fet, Solmar Tours segueix sent el principal turoperador d’aquest país a la capital de la Costa Daurada amb un volum de 35.000 clients; el que representa pel municipi (en dades de l’any 2011) el quart mercat estranger amb un 8% de quota de mercat i amb una tendència alcista.  

En aquesta reunió, entre d’altres aspectes, s’ha tractat del nou programa on-line que treu la companyia holandesa anomenat ‘enjoy vamos’ on sota el nom de ‘City & Sun’ ofereix un viatge de 12 dies que combina ciutat i platja amb estades a París, Barcelona i Salou. “Creiem que aquesta combinació pot ser molt interessant per captar nous clients, i més, tenint present que el mercat holandès està vivint una situació econòmica estable. Per nosaltres pot representar un flux addicional de viatgers”, ha expressat Presas. Per aquesta temporada del 2012  –segons es desprèn de la trobada-  s’esperen mantenir els resultats dels últims anys ja que es tracta d’un mercat molt fidel i on Solmar hi té una llarga trajectòria de més de vint anys operant a Salou. “El Patronat de Turisme mantindrà la seva col·laboració amb aquest operador, recolzant en tot moment la seva tasca al mercat emissor i al nostre municipi”, ha conclòs el regidor de Turisme.  Aquest operador porta uns 125.000 clients a Espanya; la majoria d’ells es traslladen amb autobús, tot i que recentment han obert línies amb vols de baix cost fins a Barcelona, i representen un perfil molt familiar.

Apuntar finalment que històricament la base d’aquest turoperador holandès s’ha centrat en un 70% a Catalunya; tot i que han obert altres mercats.

Galeria d'imatges

solmar.jpg
solmar.jpg

Document Actions